Храна за кутрета

В нашият зоомагазин ще намерите богат асортимент от храна за малки кученца, както гранулирани, така и консерви. Предлагаме висококачествени и суперпремиум храни, отлично балансирани и съдържащи всички необходими компоненти за правилното израстване на новия домашен любимец, предполагащи здраве и дълъг по нататъшен живот. Предлагаме и храни за кут...

В нашият зоомагазин ще намерите богат асортимент от храна за малки кученца, както гранулирани, така и консерви. Предлагаме висококачествени и суперпремиум храни, отлично балансирани и съдържащи всички необходими компоненти за правилното израстване на новия домашен любимец, предполагащи здраве и дълъг по нататъшен живот. Предлагаме и храни за кутрета с бюджетно ориентирани стопани, които въпреки това са с високо качество.

Съвсем накратко: Защо да храним кученцето със специализарана храна?

Когато на кутрето му поникнат първите млечни зъби, това е признак за преминаването му от бебешка в детска възраст. Наред с този външен белег за израстване, не толкова забележимо, за нас хората, се увеличава и остротата на зрението и най-вече на обонянието. Зъбките го сърбят и когато бозае то хапе цицките на майката и всеки път ѝ причинява все по-силна болка. Това е момента на отбиването. Препоръчително е наред с майчиното мляко да му се дава и някаква кучешка детска храна. Тя може да се размесва с малко мляко или вода, за да привикне към нея, но заради растящите зъби е добре да му се дава гранула, която със своята хрупкавост успокоява сърбежа.
И не збравяйте:

 • Колкото е по-голяма породата, толкова по-голяма е нуждата на палето от калций. След като сте избрали храна за него, консултирайте се с вашия ветеринарен лекар за допълнителна доза;
 • Изградете навик у кученцето, то да се храни винаги на едно и също място, по едно и също време;
 • Колкото и да е сладко, колкото и да е мило, не му давайте от масата човешка храна – силните подправки, пърженото, растителните мазнини и т.н. могат да увредят здравето му. (А и представете си просещ Сан Бернар или пъргав Джак Ръсел какви поразии могат да направят на празничната трапеза оставена без наблюдение).
Още

Храна за кутрета  В тази категория има 80 стоки.

на страница
Показани 1 - 18 от 80 продукта
Показани 1 - 18 от 80 продукта

Филтри

Нови продукти

 • Maxi Coach
  Maxi Coach

  Нашийник-намордник за обучение и възпитание

  9,90 лв
 • Buster Comfort Collar
  Buster Comfort Collar

  Предпазна яка за кучета

  6,50 лв
 • Buster 180см х 13мм
  Buster 180см х 13мм

  Светлоотразяващ кучешки повод в различни стилни цетове

  24,50 лв
 • Buster 180см х 8мм
  Buster 180см х 8мм

  Светлоотразяващ кучешки повод в различни стилни цетове

  16,80 лв

Промоции

Най-продавани

Етикети

Информация

Нашите магазини

Нашите магазини

Намерете ни на бул Тотлебен 89, София