Дрехи за кучета

Дрехи за кучета

Някои хора отглеждащи кучета категорично са против кучешките дрехи. И може би имат известно право. С изключение на много малко породи, всички кучета се чувстват уютно в козината си дори и в най-големите студове. Кожата им няма потни жлези и пори, козината е на няколко пласта и ги предпазва не само от лютия студ, но и от адската ж...

Дрехи за кучета

Някои хора отглеждащи кучета категорично са против кучешките дрехи. И може би имат известно право. С изключение на много малко породи, всички кучета се чувстват уютно в козината си дори и в най-големите студове. Кожата им няма потни жлези и пори, козината е на няколко пласта и ги предпазва не само от лютия студ, но и от адската жега.

Дрехите обаче дават някои неоценими преимущества:
На първо място – хигиенични са. Навън е мокро, кално, кишаво... На вашия любимец не му пука и иска да тича и разбира се тича. Лапите му хвърлят мръсотия по козината, не само по корема, но и по гърба. И когато се приберете у дома трябва добре да го обършете с кърпа. Иначе мръсното изсъхва и от естествената мазнина по кожата лесно се отделя и пада на пода под формата на прах.
Или друг случай – у кучето ви ловния инстинкт се е запазил силен. То при всеки удобен случай ще се стреми да заличи своята миризма, така че плячката му (независимо дали тя съществува само във въображението му) да не го усети. Сещате се нали? Въргаля се. Ако е само в тревата в парка – добре. Но ако е намерило нещо доста по-неприятно миришещо и цапащо в нея? Ако не го изкъпете, което е вредно за козината, после с дни ще ви мирише. Е ако е с дреха, ще се разминете само с прането ѝ.
И не на последно място дрехите носят и голяма доза естетика. Кое ще хване повече окото? Добре облечена дама разхождаща далматинец? Или добре облечена дама разхождаща стилно облечен далматинец?


Ето защо в нашия зоомагазин ние предлагаме дрехи за кучета – те са модни, практични и хигиенични.

Още

Дрехи за кучета  В тази категория има 26 стоки.

на страница
Показани 1 - 6 от 26 продукта
Показани 1 - 6 от 26 продукта

Нови продукти

 • Cat-Fell OK Tablets – 50 гр
  Cat-Fell OK Tablets – 50 гр

  Хранителна добавка за котки с биотин за красива козина и лъскав косъм

  14,90 лв
 • Cat-Topfell-Gel – 100 мл
  Cat-Topfell-Gel – 100 мл

  Хранителна добавка за котки с биотин и цинк за красива козина и лъскав...

  31,90 лв
 • Cat-Mineral Tabs – 75 гр
  Cat-Mineral Tabs – 75 гр

  Хранителна добавка за котки съдържаща всички ценни витамини и минерали...

  15,80 лв
 • Cat-Vitamin Tabs – 125 гр
  Cat-Vitamin Tabs – 125 гр

  Хранителна добавка за котенца, бременни и кърмещи котки за укрепване и...

  22,00 лв

Най-продавани

Етикети

Информация

Нашите магазини

Нашите магазини

Очаквайте скоро нашата офлайн локация