Списък на стоките по производител Фитмин

Фитмин – Суперпремиум храни, добавки и лакомства за котки и кучета

Фитмин


Fitmin е съвременна хранителна програма спазваща  стандартната практика на  собствениците на котки,  които съчетават суха и консервирана храна,  желаещи  да предоставят на  домашните си любимци вкусно и разнообразно хранене.


Веднага след падането на тоталитарния режим в бившата Чехословакия фамилията Štěpánek получава обратно своите земи и ферма. Не след дълго те основават и фирмата Фитмин, първоначално произвежадаща само висококачествени кучешки храни. От 2006 година започва и производството на първокласна храна и за котки, а от 2008 г. фирмата става част от международния концерн Dibaq.


Храните за домашни любимци Фитмин сa без пшеничен глутен, което намалява риска от алергични реакции. В тях има съставки грижещи се за зъбите, действащи като антибактериална защита на устната кухина и не съдържат генномодифицирани съставки. Екстракта от розмарин подпомага функционирането на черния дроб и улеснява храносмилането. Несмилаемите съставки от растителен произход действат като пребиотици и засягат пряко чревната флора на организма, като подтискат или подпомагат образуването на микроорганизми. Екстрактът от Юка намалява неприятната миризма от пишото и акото. Храните Фитмин са с перфектно баланс на омега 3 и 6 и мастни киселини – изключително важни за козината и предотватяващи възпаления на ставите.


Fitmin е един от малкото производители в Европа, който използва технология за добавяне на прясно месо в храната. Използва се машинно обезкостено месо от високо качество, което се използва в хранително-вкусовата промишленост. Това отличава храната Fitmin с отлични вкусови качества, оценени дори и от най-капризните кучета и котки.


Хранителните продукти Fitmin спазват изискванията на определeния вид  животно - работят с най-добрите специалисти и развъдници,  консултират се за най-новите тенденции и търсят решения,  които да направят продуктите Fitmin стриктно балансирани и напълно съответстващи на нуждите на животните. Пълната разработка,  производство и тестове се провеждат  в Чехия.

Още
на страница
Показани 1 - 12 от 54 продукта
Показани 1 - 12 от 54 продукта

Категории

Нови продукти

Промоции

Най-продавани

Етикети

Информация

Нашите магазини

Нашите магазини

Намерете ни на бул Тотлебен 89, София