Храна за отраснали котки

В нашият зоомагазин ще намерите внимателно подбран асортимент от храни за пораснали котки, както гранулирани, така и консерви. Предлагаме висококачествени и суперпремиум храни отлично балансирани съдържащи всички необходими компоненти за здравословният живот на домашния любимец, предполагащи здвословен живот. Не предлагаме нискобюджетни храни за...

В нашият зоомагазин ще намерите внимателно подбран асортимент от храни за пораснали котки, както гранулирани, така и консерви. Предлагаме висококачествени и суперпремиум храни отлично балансирани съдържащи всички необходими компоненти за здравословният живот на домашния любимец, предполагащи здвословен живот. Не предлагаме нискобюджетни храни за котки, тъй като в повечето случаи те на са достатъчно качествени и биха се отразили зле на котката.

Какви са предимствата на специализираните храни за котки?

Най-основната причина, е че котката не е всеядно животно, а месоядно! Плодовите и зеленчукови добавки за нея са несмилаеми, но присъстващи в подходящи количества подпомагат храносмилането. Специализираните храни съдържат и множество нехранителни и минерални добавки, които котката няма как да си набави, освен ако не ловува активно. В специализираните храни има и добавки за устната хигиена на котката.

Още

Храна за отраснали котки  В тази категория има 589 стоки.

на страница
Показани 325 - 336 от 589 продукта
Показани 325 - 336 от 589 продукта

Филтри

Активирани филтри:

Нови продукти

Промоции

Най-продавани

Етикети

Информация

Нашите магазини

Нашите магазини

Намерете ни на бул Тотлебен 89, София