Списък на стоките по производител Vitakraft

„ОT ОБИЧ” – този слоган на марката “VITAKRAFT” се е родил преди 180 години в Германия, Бремен, от където са и прочутите „Бременски музиканти” – в състав магаре, куче, котка и петел

Vitakraft®


Витакрафт - страст и съпричастност към домашното животно.


Онова, което започна като дребна търговия преди повече от 180 години близо до Бремен, в Хайлигенроде, се разви до един от най-успешните концерни в бранша за храни за домашни любимци.


Както тогава, така и днес, основната линия на предприемаческата философия на предприятието е "От обич". Повече от 2000 служители на компанията по целия свят се грижат за това ежедневно да се произвеждат и реализират над 1 милион (!) висококачествени артикула с марката Vitakraft® - за дълъг и здравословен живот на домашния любимец.


Всички служители на Витакрафт влагат огромни усилия и висока компетентност за благото на домашните ни любимци. Тези усилия, обвързани с познанието за нуждите на нашите приятели, осигуряват доверието, което милиони стопани на домашни любимци, засвидетелстват на марката Vitakraft®. При Витакрафт от най-висок приоритет е развитието и производството на иновативни и качествени маркови продукти. Постигаме тази цел като се ползваме от познанието, че огромното разнообразие от естествени ареали на местообитание в течението на милиони години генетично е формирало различни модели на хранене и поведение при животинските видове.


Имиджът на Витакрафт като разработчик на качествени, съобразени с животинските видове продукти, се гради на основата на съблюдаването на критериите на тези пъстри, многообразни условия на живот, респ. на опитите на компанията да доближи произвежданите храни възможно най-много до онези, които се явяват естествени за нормалната среда на обитание на любимеца ни.


Спазвайки най-новите научни достижения и мениджмънт на качеството, опрян на добрите производствени практики HACCP, Витакрафт развива и произвежда в множество фабрики както в Германия, така и в други държави, висококачествени, иновативни и съобразени с нуждите стоки и асортименти, които са специфично ориентирани към съответната категория животни.


Повече от 5000 търговски партньори в над 50 000 търговски обекта по целия свят разполагат с разнообразна гама от Vitakraft® артикули. Милиони стопани могат да бъдат уверени, че винаги и навсякъде ще получат най-доброто за техните домашни любимци - за един живот в отлично здраве и дълголетие.


Продуктите на Vitakraft® можете да откриете в нашия магазин за домашни любимци в София и разбира се в електронния ни магазин.

Още
на страница
Показани 1 - 12 от 173 продукта
Показани 1 - 12 от 173 продукта

Категории

Нови продукти

Промоции

Най-продавани

Етикети

Информация

Нашите магазини

Нашите магазини

Намерете ни на бул Тотлебен 89, София