Списък на стоките по производител Flatazor

Популярна и успешна френска храна за кучета и котки

Флатазор


Храните с марката Pro-Nutrition ® Flatazor са произведени от световно известната френска компания Sopral, специалист по хранене на кучета, котки и коне.


Марката Pro-Nutrition ® Flatazor е специално разработена за кучета и котки, развивайки своя опит в производството на качествена храна повече от 50 години.


Продуктите Pro-Nutrition® Flatazor са произведени изцяло във Франция, гарантиращи перфектно качество на съставките в храната и превъзходен вкус на готовия продукт. Всички продукти с марката Pro-Nutrition Flatazor са свободни от генномодифицирани организми, добавъчни оцветители и изкуствени антиоксиданти. Храните за кучета и котки са представени в пет продуктови линии:


1. Flatazor Pure Life


Храната е изцяло от природни продукти, идеално приспособени към природата на кучето и котката. Без ГМО, глутен, о;цветители и изкуствени консерванти


2. Flatazor Prestige


Храните от тази линия са с различни формули, всяка от които е разработена, за да осигури на вашето куче оптимална диета, която е питателна, перфектно балансирана и изключително вкусна. В тях се съдържа патентована технология,която включвапробиотичния Enterococcus faecium и гарантира, че тя присъства, продължава да бъде ефективна с течение на времето и се освобождава в червата за оптимална активност. По този начин, с всяко хранене, вашето куче ще получи количеството Enterococcus faecium, необходимо за неговото храносмилателно здраве. Допълнително присъстват витамини и морски съставки, вложени в харните по специална студена технология, която гарантира запазването на техните качества.


3. Flatazor Crocktail


Всяка формула на Crocktai е разработена, за да даде на котката оптимална диета, която е питателна, перфектно балансирана и изключително вкусна. Crocktail осигурява всичко, от което се нуждае вашата котка, независимо от възрастта, осигурявайки всеки път вкусна храна. Рецепти са формулирани без никакви изкуствени оцветители, без ГМО растителни суровини и използват разнообразие от висококачествени и лесни за усвояване съставки, които са внимателно подбрани заради своите полезни свойства. Формулата Crocktail съдържа богати на полифеноли влакна от ябълки, които действат като естествен антиоксидант за защита на клетките в тялото на вашата котка; фруктоолигозахариди за оптимално храносмилане; и ленено семе, богато на Омега 3 за здрава кожа и копринена козина.


4. Flatazor Protect


Храните от линията Protect са създадени специално за справяне с най-често срещаните хранителни разстройства при кучета и котки, за да доведе до постоянно подобрение на тяхното състояние.Всяка формула Protect включва комбинация от растения, известни в света на фитотерапията с техните ползи за здравето. Съставките вложени в храната не съдържат ГМО, пшеница, соя и са изключително вкусни, въпреки, че са диетични.


5. Flatazor Elite


Линията Elite предлага висококачествени пълноценни храни, които перфектно задоволяват хранителните нужди на кучетата според физиологичното им състояние и специфики. Гранулите са с прерфектна текстура и висококачествени съставки, от които над 85% високо смилаем животински протеин.

Още
на страница
Показани 1 - 12 от 85 продукта
Показани 1 - 12 от 85 продукта

Категории

Нови продукти

Промоции

Най-продавани

Етикети

Информация

Нашите магазини

Нашите магазини

Намерете ни на бул Тотлебен 89, София