Списък на стоките по производител Platinum

Платинум – немска храна за кучета с „платинено“ немско качество.

Platinum – немска храна за кучета с „платинено“ немско качество


Платинум е сравнително млада марка (и компания) за кучешки храни от най-висок клас. Неслучайно (най-грубо преведено) девизът на фирмата е „Гозби за кучета вместо кучешки хранителни продукти“. И това наистина е така – храните Платинум са може би единствените, които максимално се доближават до домашно приготвената висококачествена храна с прясно месо, пресни зеленчуци, хранителни добавки и билки. Всички храни на марката се приготвят от продукти годни за употреба и от хора в специални съдове под налягане на температура под 100 С0 където пресните меса и зеленчуци се задушават в собствените си сосове, без към тях да се прибавя допълнително вода или други течности. И както при добрите домакини и готвачи, едва след като ястието е готово му се добавят различни „подправки“: билки и витамини, които биха били унищожени по време на термичната обработка.


Сухите храни Платинум – всичко друго, но не и конвенционални сухи гранулирани храни


Запознайте се със сухата храна за кучета Платинум. Най-малко 70% прясно и качествено месо и пресни зеленчуци се задушават в „тенджера под налягане“ при щадящите 95 С0,след което към продуктите се добавят студено пресовани масла и фино смлени билки. Всичко това се суши, за да се получат вкусни и полезни хапки с 18% влажност. Стопаните, които хранят своите домашни любимци с тази храна бързо ще открият някои нейни „скрити“ предимства. Тя не набъбва и по този начин не надува и не разстройва стомаха на животното. Тя се усвоява бързо от организма, баластрата е малко и по този начин „купчинките на изхода“ са твърди и по-малки по обем. Съставът на храните със своята насоченост към естествените нужди на кучето намалява драстично риска от непоносимост и алергии.


Пастет без вода, вместо разводнени консерви


Пастетите за кучета Платинум се приготвят по уникална в световен мащаб рецепта – минимум 83% прясно месо и/или прясна риба се задушават под налягане в собствените си сосове без да се добавя никаква допълнителна вода. Заради това и заради съчетанието на допълнителни полезни вещества, необходимото количество на дневните дажби намалява, образува се яка мускулна маса, козината става здрава и лъскава.

Още
на страница
Показани 1 - 12 от 40 продукта
Показани 1 - 12 от 40 продукта

Категории

Нови продукти

Промоции

Най-продавани

Етикети

Информация

Нашите магазини

Нашите магазини

Намерете ни на бул Тотлебен 89, София