4146

Platinum Oral Clean and Care Forte Гел 125 мл

Brand: Platinum

Стоката не е налична

Нова стока


79.00 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 15 точки за лоялност. Общо за количката Ви 15 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 1.50 лв.


Oral Clean and Care Forte Gel 3 in 1

Паста за зъби 3 в 1 (125 мл)

Както при някои хора, така и при някои кучета и котки има предразположеност към развитие на зъбен камък и възпаление на венците. След това идват кариеси и абсцеси, а с тях и силното раздразнение, "безпричинното" ръмжене, хапане и драскане. Домашният любимец от мило и обичливо животно се превръща във вечно кисел и с лошо настроение компаньон.

Нашият съвет 1: Ако устата на кучето или котето "ухаят" неприятно, ако забележите зъбен камък и зачервени венци, вземете незабавно мерки.

Нашият съвет 2: Тъй като гелът Форте е с по-силно концентрирани съставки от гелът Класик, използвайте първо втория, за да може кучето/котето да навикне към иначе не лошия аромат и вкус и след това преминете към Oral Clean and Care Forte.

    

Гелът Oral Clean and Care Forte е с тройно действие:

  • Надеждно премахва зъбния камък;
  • Предпазва и помага при възпаление на венците;
  • Премахва лошия дъх

    

Инструкция за употреба:

В зависимост от теглото на кучето изстискайте на пръста указаното в таблицата количество от гела. Повдигнете едната бърна на кучето и размажете по основата на зъбите започвайки от вътре навън (от кътниците, през кучешките зъби до резците). Повторете по същия начин и от другата страна.
При силно дерящи котки, можете да намажете лапите и да разчитате на инстинкта им за почистване.

Тегло на кучето/котето в кг
1 -5
6 -15
16 - 30
30+
Количество в см
прибл. 0.6
прибл. 1
прибл. 2
прибл. 3

Половин час след третирането не давайте на домашния любимец вода или храна. След като зъбния камък изчезне използвайте гела два, три пъти седмично за превенция.

За пълно и успешно лечение се препоръчва постоянно третиране два пъти дневно - най-добре сутрин и вечер.

    

Състав: Вода, екстракт от цитрусови семки, растителни масла, спирт, естествени желиращи вещества.

    

Заключение: Макар и на пръв поглед с висока цена, тази паста за зъби ще спести многократно по-високите разходи за ветеринарен зъболекар, особено при домашни любимци предразположени към заболявания на зъбите.

Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Клиентите на магазина заедно с този продукт често купуват и:

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория