Дамски ботуши Аляска

Нова стока

33,99 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 3 точки за лоялност. Общо за количката Ви 3 points това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,60 лв.


Дамски Ботуши Lemigo Alaska

Тип Уелингтон с височина 28 см (за 42-ри номер)
Леки като перце ботуши за сняг, киша, кал и локви

ОК – това не са мечтаните от дамите ботуши за разходка по стъргалото, но са незаменими в мърляво време при студ, сняг и киша. Произведени са от иновативни PVA полимери, материал с множество предимства:

  • 100% водоустойчив и защитен от вредното влияние на лугата;
  • в пъти по-лек от ботушите произведени от гума или PVC – само 500 грама за чифт;
  • пълна изолация на краката от външната температура благодарение на въздушни микро мехурчета, което прави ботушите подходящи за носене дори и в топло време;
  • еластичност, която държи глезените стегнати дори и при много студено време до -30 С0;
  • Сменяем термо чорап;
  • И не на последно място – лесно почистване.

Освен това ботушите притежават маншет от рипсено кадифе за по-добра защита от влага. Ботушите са подходящи за разходки на открито в парка, планината или гората, както и за ежедневните разходки с домашния любимец в мърляво време.

Предлагани размери от 36 до 42. При поръчка моля изберете желания размер от падащото меню.

Отзиви

Напишете отзив

Дамски ботуши Аляска

Дамски ботуши Аляска

Благодарение на иновативния EVA материал, от който са изработени дамските ботуши Lemigo Alaska са със 100 % водоустойчивост и са изумително леки. Допълнителния термо чорап гарантира комфорта дори и при екстремно ниски температури. Ботушите са подходящи за ежедневната разходка на домашния любимец в киша, сняг, кал и локви.

Аксесоари

В следната категория има още 11 продукта: