Детски ботуши Лемиго Гризли - сини

Нова стока

34,90 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 3 точки за лоялност. Общо за количката Ви 3 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,60 лв.


Детски ботуши за момчета Lemigo Grizzly

Тип Уелингтон с височина 21 см (за 26/27-ми номер)
Леки като перце ботуши за сняг, киша, кал и локви

Характеристики: Изключително леки – само по 250 гр. на ботуш, в пъти по леки от подобните произведени от от гума или PVC; 100% водоустойчиви; Пълна изолация на краката от външната температура благодарение на въздушни микро мехурчета, което прави ботушите подходящи за носене дори и в топло време; Еластичност, която държи глезените стегнати дори и при много студено време до -30 С0; Сменяем термо чорап, закрепен с велкро за по-лесно обдлужване; Маншет с шнур за пристягане; И не на последно място – лесни за почистване.

   

Заключение: С ботушките Lemigo Grizzly детето може да разхожда домашния любимец в локви, кал и лапавица без дори и баба му да се притеснява от намокряне или настинка. Те са подходящи за разходки на открито, в планината, в гората, че и в града при мърляво време, като изключително малкото им тегло не уморява и без това неуморимите палавници.

Предлагани размери от 22/23 до 36/37. При поръчка моля изберете желания размер от падащото меню.

Още продукти в същата категория

Отзиви