psh03

Psittacus Parrot High Energy 3kg

Стоката не е налична

Нова стока


60.60 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 12 точки за лоялност. Общо за количката Ви 12 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 1.20 лв.


Psittacus Parrot High Energy 3kg

Високоенергийна храна за големи и средни папагали

Нето тегло: 3кг

Рецептите на Psittacus са създадени с ясното съзнание, че папагалите могат да са с продължителен живот, понякога и над 60-70 години. Заради това компромис с качеството не храната не трябва да има!
Psittacus High Energy (формула за поддържане) са гранули за папагали, които имат високо енергийно изискване в ежедневната си диета. Подходящи за Африкански Сив Папагал, Ари, Какаду, Сенегали и други птици, чието основно меню в дивата природа са плодове и семена.
Гранулите от Psittacus High Energy ухаят много приятно, папагалите веднага свикват с тях и ги обожават!
Гранулите Psittacus High Energy не съдържат оцветители, само естествени антиоксиданти.

Съвети за хранене

Важно е да се отбележи, че температурата на околната среда оказва силно влияние върху апетита на папагала. Колкото е по-хладно в помещението с клетката, толкова е по-голям апетитът. И обратно - в летните жеги папагалите хапват доста по-малко и това не бива да ви притеснява.
Генерално дневната дажба от Psittacus Parrot High Energy е между 5% и 8% от телесното тегло на птицата.
Средни по големина папагали (като Африканския Сив Папагал) консумират между 20 и 40 г.
От нашите лични наблюдения: Папагалите обичат да си правят "супа" - топят гранулата във вода и я хапват омекнала. За това е хубаво паничката за вода да е близо до тази с гранулата. В същото време е добре стопанина да заменя редовно изостаналата "супа" с прясна вода.

Съхранение

На сухо и прохладно. Не се препоръчва съхранение в хладилник в отворено състояние.

Състав

Зърнени култури, продукти и суб продукти от маслодайни семена и плодове, бобови семена, растителни масла, фруктоза, сушена пивоварна мая, минерали, инулин (0.05%).

Аналитичен състав

Влажност 7.0%, Суров протеин 17.0%, Сурови масла и мазнини 11.0%, Сурови влакна 3.4%, Сурова пепел 5.0%

Витамини и минерали

Смес от ароматизиращи съставки, екстракт от розмарин (съдържа екстракт от юка) 0.015% / Сепиолит / богати на токоферол екстракти от естествен произход, палмитоил-6-аскорбинова киселина / Съединения от микроелементи (железен хелат, хелат на медта, хелат на манган, (А, D3, Е, С, К, В1, В2, В6, В12, Пантотенова киселина, Ниацин, Фолиева киселина, Хиалуронова киселина) , Биотин, холинхлорид, В-каротин, безводен бетаин).

   

Изображението е за само за илюстрация. Продуктът може да се различава по дизайн на опаковката, но не и по съдържание и описаното качество.

Порода/Вид Жако
Качество Супер премиум
Протеини 17%
Мазнини 11%
Влакнини 3.4%
Пепел 5.0%
Влага 7%
Тип храна Основна храна
Нето тегло (кг) 3.00
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория