6037

Nature's Protection "Cat Urinary Formula-S" - 2 кг

Brand: Akvatera

Нова стока

40.70 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 8 точки за лоялност. Общо за количката Ви 8 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0.80 лв.


Nature's Protection "Cat Urinary Formula-S" - 2 кг

Диетична храна за котки с проблемен уринарен тракт.

Храната е с високо премиум качество и осигурява всички необходими съставки за здравословното хранене на котката. Храната е изготвена по ветеринарна формула предотвратяваща повторното образуване на струвитни камъни.

   

Няколко акцента:

  • MicroZeoGen
    Динамичният микронизиран клиноптилолит активно стимулира чревното здраве и абсорбцията на хранителните вещества. Прихваща произвежданите от бактерии в храносмилателния тракт токсини. Подпомага ставните хрущяли и стимулира подвижността.
  • Контрол на Ph и съдържание на магнезий
    Източниците на животински протеин, естествените окислители и оптималното съдържание на магнезий помагат да се поддържа адекватна уринарна киселинност, като по този начин се избягва образуването на струвитни кристали в пикочния мехур.
  • Естествена защита
    Оптималният баланс на омега 6 и 3 мастни киселини, заедно с натуралните антиоксиданти спомагат за поддържането на естествените защитни системи на организма.
  • Бъбречна защита
    Оптималното съдържание на минерали в храната предотвратява образуването на камъни в бъбреците и осигурява тяхното здравословно функциониране.

   

Състав:

Месо от птици (пилешко 83%, пуешко 12%, патешко 5%), ориз, царевица, царевичен глутен, мазнини от домашни птици, месо от риба, хидролизирани пилешки дробчета, сушена меласа от захарно цвекло, сушени яйца, целулоза, кокосово масло, бирена мая, динамично микронизиран клиноптилолит (1%), екстракти от цикория и юка (FOS), калиев хлорид.

   

Дневни дажби:
Тегло на коткатаЕжедневна дажба
1 кг 9 - 15 гр
2 кг 18 - 30 гр
3 кг 27 - 46 гр
4 кг 35 - 61 гр
5 кг 44 - 76 гр
6 кг 53 - 91 гр
7 кг 62 - 106 гр
8 кг 71 - 121 гр

   

Заключение: Качествена пълноценна диетична храна за котки с проблеми на уринарния тракт по-възрастни от 1 година. Сега в нашия магазин на още по-добра цена.

Качество Премиум
Тип храна Суха гранулирана
Нето тегло (кг) 2.00
Аналитичен състав Свалете аналитичният състав в pdf от раздела "Сваляне"
Съдържание на добавки в 1 кг Свалете съдържанието на добавки в pdf формат от раздела "Сваляне"
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Natures Protection - Добавки

Съдържание на минерали, витамини и хранителни добавки в сухата храна за котки Natute's Protection

Свали (1.75M)

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория