6038

Nature's Protection "Cat Urinary Formula-S" - 7 кг

Нова стока

101,00 лв

-10%

90,90 лв

12,99 лв за кг.

Намалена цена!

На продукти с намалена цена не се начисляват бонус точки.


Nature's Protection "Cat Urinary Formula-S" - 7 кг

Диетична храна за котки с проблемен уринарен тракт.

Храната е с високо премиум качество и осигурява всички необходими съставки за здравословното хранене на котката. Храната е изготвена по ветеринарна формула предотвратяваща повторното образуване на струвитни камъни.

Специална оферта: Купете 6 чувалчета и получете 7-мото безплатно
(не е необходимо закупуването на 6 бр. наведнъж)

Специалната оферта за 6 +1 е валидна при представяне на 6 броя стикера с нашия печат. Офертата не ви обвързва със закупуването на един и същ вид храна. Условието е тя да е от марката Нейчър'с Протекшън за котки и да е закупена както от нашия онлайн, така и от физическият ни магазин. Седмият чувал е по ваш избор от някой от видовете, които сте закупили.

Безплатна доставка!

Няколко акцента:

 • MicroZeoGen
  Динамичният микронизиран клиноптилолит активно стимулира чревното здраве и абсорбцията на хранителните вещества. Прихваща произвежданите от бактерии в храносмилателния тракт токсини. Подпомага ставните хрущяли и стимулира подвижността.
 • Контрол на Ph и съдържание на магнезий
  Източниците на животински протеин, естествените окислители и оптималното съдържание на магнезий помагат да се поддържа адекватна уринарна киселинност, като по този начин се избягва образуването на струвитни кристали в пикочния мехур.
 • Естествена защита
  Оптималният баланс на омега 6 и 3 мастни киселини, заедно с натуралните антиоксиданти спомагат за поддържането на естествените защитни системи на организма.
 • Бъбречна защита
  Оптималното съдържание на минерали в храната предотвратява образуването на камъни в бъбреците и осигурява тяхното здравословно функциониране.

   

Състав:

Месо от птици (пилешко 83%, пуешко 12%, патешко 5%), ориз, царевица, царевичен глутен, мазнини от домашни птици, месо от риба, хидролизирани пилешки дробчета, сушена меласа от захарно цвекло, сушени яйца, целулоза, кокосово масло, бирена мая, динамично микронизиран клиноптилолит (1%), екстракти от цикория и юка (FOS), калиев хлорид.

   

Дневни дажби:
Тегло на коткатаЕжедневна дажба
1 кг9 - 15 гр
2 кг18 - 30 гр
3 кг27 - 46 гр
4 кг35 - 61 гр
5 кг44 - 76 гр
6 кг53 - 91 гр
7 кг62 - 106 гр
8 кг71 - 121 гр

   

Заключение: Качествена пълноценна диетична храна за котки с проблеми на уринарния тракт по-възрастни от 1 година. Сега в нашия магазин на още по-добра цена.

КачествоПремиум
Тип хранаСуха гранулирана
Тегло (кг.)7.00
Аналитичен съставСвалете аналитичният състав в pdf от раздела "Сваляне"
Съдържание на добавки в 1 кгСвалете съдържанието на добавки в pdf формат от раздела "Сваляне"

Natures Protection - Добавки

Съдържание на минерали, витамини и хранителни добавки в сухата храна за котки Natute's Protection

Свали (1.75M)

Още продукти в същата категория

Отзиви