1622

Полусуха храна „Platinum Puppy Chicken” – 5 кг

Brand: Platinum

Нова стока

63.00 лв

12.60 лв за кг.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 12 точки за лоялност. Общо за количката Ви 12 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 1.20 лв.


Платинум Пъпи Пиле – 5 кг

Полусуха храна с гарантирано минимум 73% съдържание на прясно пилешко месо от най-висок клас предназначена за кутрета от всякакви породи на възраст от 2 до 12 месеца.

Организмът на кутретата и младите кучета има специални изисквания към хранителната диета. Със своя естествен здравословен състав и оптимална усвояемост Platinum „Puppy Chicken” гарантира, че те от самото начало ще се развиват здрави и силни. Храната не съдържа никакви съставки, които биха били натоварващи за мъниците.

  • 73% пресни пилешки късове за високо съдържание на естествени протеини;
  • Трошен ориз за висококачествен въглехидратен компонент;
  • Естествени мазнини съдържащи се в пилешкото и студено пресовани масла за оптимален баланс;
  • Витамин К1 за синтезирането на жизненоважни за кученцата протеини.

„Платинум Кутре Пиле” е полусуха храна съдържаща само висококачествени продукти, които се използват и в хранителната промишленост за хора. Съставките се задушават в „тенджера под налягане” при температура по-ниска от 100 С0 без добавяне на допълнително количество течности или вода. Храната се изсушава до 18% влажност и при стайна температура се добавят различни полезни билки и студено пресовани масла. Веднага след това храната се оформя на хапчици и се затваря херметически в алуминиеви чувалчета, които гарантирано запазват свежестта, аромата и вкуса.

Състав: Минимум 73% прясно пилешко, натрошен ориз, фино стрито сушено месо от домашни птици, сушена риба, хидролизирано птиче месо, сушени ябълки, масло от сьомга, сушени бирена мая, студено пресовано масло от ленено семе, студено пресован зехтин, калиев хлорид.

Кучешката храна „Платинум Пъпи Пиле” не съдържа пшенични култури. Не съдържа глутен. Не съдържа соя. Не съдържа ГМО. Не съдържа натоварващи организма изкуствени овкусителии изкуствени консерванти. Не съдържа захар.

Инструкции за хранене

Поднасяйте храната в чиста паничка суха или навлажнена, но не и на чорба. Хранете кученцето винаги по едно и също време и на едно и също място.

Дневни дажби в зависимост от теглото:

От секцията <СВАЛИ> можете да свалите препоръчителните дневни дажби в зависимост от възрастта на кученцето и очакваното му оптимално тегло на възрастен екземпляр.

Посочените данни са примерни, а конкретните дажби зависят от множество фактори като порода, физическо състояние на кутрето, неговата ежедневна активност, местообитание, годишен сезон и т.н.

Внимание:  Посъветвайте се с вашия ветеринарен лекар за необходимостта от допълнителни дози калций, особено ако отглеждате кученце от големи и гигантски породи. 

Внимание:  Палето винаги трябва да има осигурено достатъчно количество прясна вода, като под „достатъчно” се разбира тя никога да не свършва.

Качество Ултра премиум
Тип храна Полусуха
Нето тегло (кг) 5.00
Аналитичен състав Суров протеин – 27%; сурови масла и мазнини – 16%; сурови фибри – 2%; сурова пепел – 6.9%; калций – 1.5%; фосфор – 1%; влага (естествено съдържание) – 18%.
Съдържание на добавки в 1 кг Свалете съдържанието на добавки в pdf формат от раздела "Сваляне"
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Platinum - витамини и минертали

Съдържание на витамини и минерали за 1 кг от храните за кучета Platinum

Свали (226.59k)

Клиентите на магазина заедно с този продукт често купуват и:

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория