H-417578

GimCat Expert Line Urinary Paste - 50 гр

Нова стока

13,10 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв.


Паста за защита на пикочната система - 50 гр

Хранителна добавка за котки - GimCat експертна линия

Пастата GimCat Urinary съдържа компоненти, за които е научно доказано, че намаляват инфекциите в пикочната система чрез отстраняване на намиращите се в червата частици храна, които са отговорни за образуването на фосфатни и оксалатни бъбречни камъни, и по този начин предотвратяват образуването на нови камъни в бъбреците. Паста Уринари е единствената паста, която противодейства и на двата вида бъбречни камъни и така се грижи за пикочната система отвътре.

Без добавена захар, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти. Препоръчана от ветеринарните лекари в Германия!

ВАЖНО! Моля прочетете

В резултат от еволюцията си котките приемат сравнително малки количества вода. Нуждата от минимално отделяне на приетата вода води и до урина с висока концентрация. Това означава, че при котките опасността от заболявания на бъбреците и пикочната система е до 700% по-висока отколкото например при кучетата. Приемът на малко вода в комбинация с този на суха храна, на твърде богата на зеленчуци диета и наднорменото тегло са основните причини за различни заболявания на бъбреците и пикочната система и допринасят за формирането на бъбречни камъни. GimCat Urinary Paste е предназначена за всички котки с проблеми в бъбреците и пикочната система, независимо от това дали вече имат камъни в бъбреците, а също и от вида на тези камъни. Това е единствената паста, която е едновременно подходяща за предотвратяване появата на камъни и за намаляване на вече съществуващи фосфатни и калциево-оксалатни бъбречни камъни.

Препоръка за хранене

Сервирайте при стайна температура ежедневно около 6 см (1 см паста прибл. 0.5 гр) отделно или в храната.

    

Допълнителна информация

  • Състав

    Растителни производни, растителни и животински масла и мазнини, мая, мекотели и ракообразни (N-ацетил-глюкозамин 0,42%).

  • Аналитичен състав

    Суров протеин 5,5%, мазнини 34,0%, влакнини 1,5%, пепел 4,5%, влага 12,5%.

  • Добавени вещества (кг)

    L-триптофан 12 500 мг, антиоксиданти.

     

Нашето мнение: Пастата е задължителна за всички апартаментни котки хранещи се изключително със суха храна от "икономично" или "премиум" качество.

КачествоСупер премиум
Тип хранаХранителна добавка
Тегло (кг.)0.050
Аналитичен съставВ основната информация за продукта
Съдържание на добавки в 1 кгВ основната информация за продукта
Доставка2-3 работни дни

Още продукти в същата категория

Отзиви