7948-c

Противопаразитен спрей Beaphar Vermicon - 250 мл

Нова стока

22,60 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,40 лв.


Противопаразитен спрей Beaphar Vermicon - 250 мл

За котки над 12 сeдмична възраст

Спреят не съдържа инсектициди. Активното вещество Диметикон в съчетание с екстракт от алое вера образува слой върху козината, който по чисто механичен път трайно обездвижва бълхи, кърлежи, ларви и др. Така паразитите падат сами от козината или лесно могат да бъдат изчеткани с гребен.

   

Начин на употреба: Разклатете преди употреба и от разстояние около 10 см напръскайте козината срещу косъма до леко навлажняване. Оставете няколко минути да изсъхне и внимателно изчеткайте или разрешете. При необходимост повторете процедурата след 8-10 дни.

   

Внимание: При пръскането избягвайте очите, носа и лигавиците. Ако все пак се случи - изплакнете обилно с вода! Съхранявайте на хладно тъмно. Дръжте далеч от деца! Не прилагайте върху бременни или лактиращи кучета и котки!

   

Състав: Диметикон - 474 гр/л, Алое Вера 5 гр/л, парфюм 10 гр/л

Изображението е само за илюстрация. Продуктът може да се различава по дизайн на опаковката, но не и по съдържание и обем.

Свързани продукти

Още продукти в същата категория

Отзиви