292

Котешка тоалетна Lift to Sift

Нова стока

36,40 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 3 точки за лоялност. Общо за количката Ви 3 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,60 лв.


Котешка тоалетна Lift to Sift

Ново иновативно решение! Край на досадното ровене и пресяване с котешката лопатка!

Размери: прибл. 50х25х30 см (дълж./вис./шир.)

Тази котешка тоалетна е още едно доказателство, че там където има реална конкуренция, там има и иновативност и креативност.
Практически тоалетната се състои от четири сглобяеми една в друга пластмасови части. Най-горната е високия борд пречещ на пясъка да се разпръсква когато котето по инстинкт се мъчи да зарови голямата си работа. Под него е контейнерът, в който се сипва пясъка. Този контейнер захлупва подвижното сито. Най-от долу е втория взаимозаменяем контейнер.

Начин на употреба: Когато пясъка се замърси, махнете борда и извадете ситото с втория контейнер. Изсипете замърсения пясък и пресейте. Изхвърлете твърдите отпадъци и върнете останалия чист пясък. Сглобете отново. Готово!
Съвсем нагледно, колко е хитра системата, можете да видите в приложеното видео.

   

Заключение: Качествен белгийски продукт, който ще ви спести много досадни усилия и не малко финансови средства с многократно по-икономичното използване на пясъка.

Тегло (кг.)1.6
Брой в опаковка4 в 1
Доставка2-3 работни дни

Lift 2 Sift - иновативната котешка тоалетна

Lift to Sift: Качествен белгийски продукт, който ще ви спести много досадни усилия и не малко финансови средства с многократно по-икономичното използване на пясъка.

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Още продукти в същата категория

Отзиви