7949

Противопаразитни пипети Beaphar Spot-On - 3 х 2 мл

Brand: Beaphar

Нова стока

Внимание: последна налична бройка!

17,90 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв.


Противопаразитни пипети Beaphar Spot-On - 3 х 2 мл

За кучета над 12 месечна възраст и тегло над 15 кг

Капките не съдържат изкуствени химикали и защитават от кърлежи и бълхи по естествен път. Максималния срок на действие е около 4 седмици.

   

Начин на употреба: Отворете една пипетата и изстискайте капките в основата на врата, така че кучето да не може да се оближе. Не е необходимо разресване - веднага след поставянето те започват да действат. Една пипета е достатъчна за 28-дневна защита. Ако кучето силно се намокри (напр. след силен дъжд, къпане или плуване) е препоръчително повторно третиране но не по-малко от 7 дни след първоначалното.

   

Внимание: Изплакнете обилно с вода ако по някаква причина капките попаднат в очите или устната кухина! Съхранявайте на стайна температура и на тъмно. Дръжте далеч от деца! Не прилагайте върху бременни или лактиращи кучета!

   

Състав: Екстракт от нийм - 50 гр/л, Ethyl N-acetil-N-butyl-beta-alaninat 50 гр/л

Изображението е само за илюстрация. Продуктът може да се различава по дизайн на опаковката, но не и по съдържание и обем.

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория