6154

Optima Nova "Cat Mature Пиле с ориз" - 100 гр от чувал

Стоката не е налична

Нова стока


1,35 лв

Ако закупите по-голямо количество от този продукт, ще получите бонус точки, които ще се отразят на касата.


Cat Mature "Пиле с ориз" - 100 гр от чувал

Хипоалергична храна със супер премиум качество за котки над 7 годиша възраст

75% пилешко месо

По-възрастните котки рязко намаляват темпото и поради това се нуждаят от подходяща храна, която да ги поддържа жизнени и здрави. Optimanova Cat Mature е идеалната храна за котки на 7 и повече години, заради оптималната комбинация от витамини и минерали, които предотвратяват образуването на камъни в бъбреците и жлъчката и в същото време играят важна роля за лъскавата и здрава козина.

Тази котешка храна е произведена от висококачествени съставки във фабриката на Визан Испания от сертифицирани доставчици на продукти за човешка консумация.

Храната е с много високо съдържание на прясно месо и съдържа естествени антиоксиданти (токофероли), витамини и минерали.

Храната "Cat Adult" не съдържа консреванти, изкуствени овкусители и оцветители. Не съдържа ГМО.

Състав:
Прясно пилешко месо (40 %), царевица, дехидратирано пилешко месо (30%), ориз (15%), царевичен глутен, мазнини от домашни птици, мая, оризов протеин, хидролизиран пилешки дроб (5%), пулпа от цвекло, рибено масло, риба, дехидтратирани цели яйца, сол, натриеви полифосфати, инулин (източнник на FOS) (0.1 %), манано-олигозахариди (MOS) (0.1 %), цитрусов екстракт, калиев хлорид, екстракт от касава (маниока-тапиока), глюкозамин, хондроитин.

   

Заключение: Храната за котки Optima Nova Adult е иновативна хранителна консепция за здравето и красотата на мъркащия домашен любимец.

Предимствата:

Моно протеин - Наличието на един единствен източник на животинкски протеин намалява риска от алергични рекации.
Уринарна грижа - Оптималната комбинация от минерали намалява образуването на камъни в бъбреците и жлъчката, стимулира отделянето на солите и поддържа положителното здравословно състояние на уринарния тракт.
Омега 3 и Омега 6 - Съдържанието на рибно масло прави козината на котката лъскава, а подкосъма здрав и гъст. Подпомага имунната система за защита от множество заболявания.
Защита на козината - Съдържанието на Цинк в мастните киселини подпомага обновяването на козината, като я поддържа здрава и лъскава.
FOS & MOS - Прoбиотичният ефект стимулира бактериалната флора подпомагаща доброто функциониране на храносмилателната система (бифидус ефект) и в същото време премахва вредните бактерии.

   

Още малко информация: Във файла в секцията за сваляне можете да видите таблица за предимствата на храната в сравнение с други популярни храни.

Съхраняваме храната в херметично затворени чувалчета. Измерената храна се пакетира отново в пликче с цип и се етикетира с основната информация. За качеството гарантираме с нашето име.
КачествоУлтра премиум
Тип хранаСуха гранулирана
Тегло (кг)0.100
Аналитичен съставСвалете аналитичният състав в pdf от раздела "Сваляне"
Съдържание на добавки в 1 кгСвалете съдържанието на добавки в pdf формат от раздела "Сваляне"
Доставка2-3 работни дни

Optima Nova Cat таблици

Сравнителни характеристики на храната за котки Оптима Нова в сравнение с други популярни марки

Свали (538.88k)

Optima Nova Cat добавки

Хранителни добавки и минерали в храната за котки Оптима Нова

Свали (5.18M)

Отзиви

Още продукти в същата категория