1728

Optima Nova Dog Adult Mobility Chicken & Rice - 12 кг

Brand: Visan

Нова стока

149.90 лв

12.49 лв за кг

С покупката на този продукт, можете да съберете до 29 точки за лоялност. Общо за количката Ви 29 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 2.90 лв.


Оптима Нова за зрели кучета от всички породи с пилешко и ориз - 12 кг

GMO free храна с 65% съдържание на месо - супер премиум качество

Високо-апетитна рецепта подходяща за зрели кучета от всички породи

След като навършат една година кучетата навлизат в зряла възраст и се нуждаят от промяна в хранителната диета. "Optimanova Adult Mobilty Chicken & Rice" е изборът за всички кучета, които заради породата си са предразположени към заболявания на ставите и двигателно опорния апарат. "Optimanova Adult Mobility Chicken & Rice" съдържа омега-3 мастни киселини, намиращи се в натуралното рибено масло, които лесно се абсорбират от организма и спомагат за поддържане на здрави стави и хрущялна тъкан. Ставните проблеми понякога са свързани с наднорменото тегло - специалната формула с L-карнитин ускорява изгарянето на мазнините и спомага за поддържането на мускулите в отлично състояние.

Малко са марките, които предлагат на пазара храна с моно протеинова рецепта. Още по-малко са марките, в чиито рецепти преобладава прясното месо. И съвсем накрая - на пръстите на едната ръка се броят производителите, чиито доставчици са сертифицирани за доствка на продукти за човешка консумация.

Храната за кучета Optima Nova Dog Adult Mobility Chicken & Rice
не съдържа пшеница, царевица или соя. Не съдържа ГМО.

Няколко акцента (кликнете за повече информация):

  • Хипоалергенна формула

    Наличието на само един вид месо като източник на протеин (моно протеинова рецепта) свежда до минимум възможните алергични реакции.

  • Допълнителна защита на костите и ставите

    Защитния ефект от хондротин и глюкозамин се комбинира с противовъзпалителното действие на ω3 и ω6 мастните киселини, като по този начин ставите се запазват от износване и се подпомага възстановяването на хрущялната тъкан.

  • Повишени нива на ЕРА и DHA

    Оптималните количества DHA и EPA допринасят за подпомагане развитието на имунната и нервна системи и имат антиканцерогенни свойства.

  • Оптимално функционираща храносмилателна система: FOS + MOS

    FOS подпомагат развитието на полезната чревна микрофлора, като това влияе положително на микробиалния чревен баланс (бифидус ефект). MOS улесняват елиминирането на патогенни микроорганизми от чревния тракт и подпомагат засилването на чревния имунитет

  • Защита на костите

    Съдържанието на витамин D подобрява общото състояние на костно-скелетната сиситема и регулира нивата на минерали в кръвта, като стимулира тяхното усвояване, транспортиране и депониране в костите.

  • Намаляване на калориите

    Храната е със сравнително ниска енергийна плътност, като по този начин се избягва прекомереният прием на мазнини и се избягва натрупването на излишно тегло.

    

Състав:

Прясно пилешко месо (35%), дехидратирано пилешко месо (25%), ориз (15%), хидролизирани пилешки дробчета (5%), масла и мазнини, бирена мая, каша от червено цвекло, монокалциев фосфат, сол, калиев хлорис, глюкозамин (770 mg/kg), метил сулфонил метан (500 mg/kg), инулин (500 mg/kg - FOS), хондротин (270 mg/kg - MOS), манано-олигозахариди (130 mg/kg), екстракт от юка.

   

Заключение: Перфектен избор на храна за питбул, немска овчарка, ливретка, френчита и др.

   

Още малко информация: За запазване свежестта, храната се доставя в чувалчета снабдени с цип.
Върху всеки чувал има таблица за препоръчителните дневни дажби.
От секцията <Свали> можете да дръпнете pdf файл със сравнителни таблици на храните Оптима Нова сравнени с други популярни марки (сравнението е правено на база посочените на опаковките данни от производителите).
Пак от там можете да свалите целия продуктов каталог на храната за кучета Optima Nova, както и аналитичния състав, хранителните и технологични добавки.

Колекция/Серия OptimaNova
Качество Супер премиум
Тип храна Суха гранулирана
Нето тегло (кг) 12.00
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория