4146

Platinum Oral Clean and Care Forte Гел 125 мл

Нова стока

79,00 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 7 точки за лоялност. Общо за количката Ви 7 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 1,40 лв.


Oral Clean and Care Forte Gel 3 in 1

Паста за зъби 3 в 1 (125 мл)

Както при някои хора, така и при някои кучета и котки има предразположеност към развитие на зъбен камък и възпаление на венците. След това идват кариеси и абсцеси, а с тях и силното раздразнение, "безпричинното" ръмжене, хапане и драскане. Домашният любимец от мило и обичливо животно се превръща във вечно кисел и с лошо настроение компаньон.

Нашият съвет 1: Ако устата на кучето или котето "ухаят" неприятно, ако забележите зъбен камък и зачервени венци, вземете незабавно мерки.

Нашият съвет 2: Тъй като гелът Форте е с по-силно концентрирани съставки от гелът Класик, използвайте първо втория, за да може кучето/котето да навикне към иначе не лошия аромат и вкус и след това преминете към Oral Clean and Care Forte.

    

Гелът Oral Clean and Care Forte е с тройно действие:

  • Надеждно премахва зъбния камък;
  • Предпазва и помага при възпаление на венците;
  • Премахва лошия дъх

    

Инструкция за употреба:

В зависимост от теглото на кучето изстискайте на пръста указаното в таблицата количество от гела. Повдигнете едната бърна на кучето и размажете по основата на зъбите започвайки от вътре навън (от кътниците, през кучешките зъби до резците). Повторете по същия начин и от другата страна.
При силно дерящи котки, можете да намажете лапите и да разчитате на инстинкта им за почистване.

Тегло на кучето/котето в кг
1 -5
6 -15
16 - 30
30+
Количество в см
прибл. 0.6
прибл. 1
прибл. 2
прибл. 3

Половин час след третирането не давайте на домашния любимец вода или храна. След като зъбния камък изчезне използвайте гела два, три пъти седмично за превенция.

За пълно и успешно лечение се препоръчва постоянно третиране два пъти дневно - най-добре сутрин и вечер.

    

Състав: Вода, екстракт от цитрусови семки, растителни масла, спирт, естествени желиращи вещества.

    

Заключение: Макар и на пръв поглед с висока цена, тази паста за зъби ще спести многократно по-високите разходи за ветеринарен зъболекар, особено при домашни любимци предразположени към заболявания на зъбите.

Изпращане към куриер2-3 работни дни

Свързани продукти

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория