4147

Platinum Oral Clean and Care Classic Спрей 65 мл

Brand: Platinum

Нова стока

60,00 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 6 точки за лоялност. Общо за количката Ви 6 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 1,20 лв.


Oral Clean and Care Classic Spray 3 in 1

Спрей паста за зъби 3 в 1 (65 мл)

Както при някои хора, така и при някои кучета и котки има предразположеност към развитие на зъбен камък и възпаление на венците. След това идват кариеси и абсцеси, а с тях и силното раздразнение, "безпричинното" ръмжене, хапане и драскане. Домашният любимец от мило и обичливо животно се превръща във вечно кисел и с лошо настроение компаньон.

Нашият съвет: Ако устата на кучето или котето "ухаят" неприятно, ако забележите зъбен камък и зачервени венци, вземете незабавно мерки

    

Спреят Oral Clean and Care е с тройно действие:

  • Надеждно премахва зъбния камък;
  • Предпазва и помага при възпаление на венците;
  • Премахва лошия дъх

    

Инструкция за употреба:

Спреят има една идея по-малка ефективност от гела, но пък при по-злобно животинче би ви спестил някое и друго неприятно ухапване. Впръскайте няколко пъти директно в устата в зависимост от теглото на кучето - вж. таблицата по долу.

Тегло на кучето/котето в кг
1 -5
6 -15
16 - 30
30+
Брой впръсквания
2
3
4
5-6

Половин час след третирането не давайте на домашния любимец вода или храна. След като зъбния камък изчезне използвайте спрея два, три пъти седмично за превенция.

За пълно и успешно лечение се препоръчва постоянно третиране два пъти дневно - най-добре сутрин и вечер. След като кучето/котето привикнат към аромата и вкуса, можете да смените с по-ефективния гел.

    

Състав: Вода, екстракт от цитрусови семки, растителни масла, спирт.

    

Заключение: Макар и на пръв поглед с висока цена, тази "паста за зъби" ще стигне за около 400 впръсквания и ще спести многократно по-високите разходи за ветеринарен зъболекар, особено при домашни любимци предразположени към заболявания на зъбите.

Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Свързани продукти

Клиентите на магазина заедно с този продукт често купуват и:

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория