H-12030

Bunny Pflegegel - 100 мл

Brand: Bunny

Нова стока

35,00 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 3 точки за лоялност. Общо за количката Ви 3 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,60 лв.


Мехлем за раздразнена кожа

За нещастие, кожните раздразнения са често срещани. Всеки, който има домашни любимци знае това. Но какво може да направите? Новият CareGel използва естествената сила на сърцевината от пиния и помага нежно и ефективно.
Bunny Pflegegel e успокояващ и поддържащ раздразнената кожата при зачервявания, образуване на люспи и корички, наранявания, синини и сърбеж. Подпомага растежа на козината след загуба на козина. Лесен за нанасяне благодарение на гелообразната му консистенция, препоръчително е да се нанася на обезкосмените участъци от тялото. За най-добри резултати нанасяйте тънък слой на увредените кожни участъци.

  • Състав

    Вода, екстракт от неживата сърцевина на пиния, лимонена вода, ксантанова гума, ирландски мъх на прах, глицерил каприлат, натриев фитат, глюкоза, глицерин, натриев хидроксид, левулинова киселина, р-анинова киселина, натриев левулинат, сребърен сулфат

    

Заключение: Макар и създаден за гризачи, гелът е също толкова ефективен и при кучета и котки. Отлични резултати при третиране на оголени от козина участъци (например след операция) за по-бързото ѝ израстване. Също много добри резултати при мазоли от залежаване.

Обем (л)0.100
Изпращане към куриер2-3 работни дни

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория