6074

Optima Nova "Cat Adult Сьомга с ориз" - 8 кг

Brand: Visan

Нова стока

107.60 лв

13.45 лв за кг.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 21 точки за лоялност. Общо за количката Ви 21 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 2.10 лв.


Cat Adult "Сьомга с ориз" - 8 кг

Хиполаелргична храна за котки със супер премиум качество

75% сьомга

Храната е предназначена за котки по-големи от една година и със средно ниво на дневно натоварване - напр. живеещи в къща с двор, но предпочитащи за почивка уюта на дневната. Оптималното съдържание на калций и фосфор предотвратяват наслагването на плака в кръвоносните съдове и влияят положително върху здравословното състояние на зъбите. Съставките като органичен цинк, Омега 3 и Омега 6 мастни киселини подпомагат имунната система и спомага за лъскава и здрава козина.

Тази котешка храна е произведена от висококачествени съставки във фабриката на Визан Испания от сертифицирани доставчици на продукти за човешка консумация.

Храната е с много високо съдържание на прясно месо и съдържа естествени антиоксиданти (токофероли), витамини и минерали.

Храната "Cat Adult" не съдържа консреванти, изкуствени овкусители и оцветители. Не съдържа ГМО. Не съдържа меса и субпродукти от домашни птици.

Състав
Прясно сьомга (40%), дехидратирано месо от сьомга (30%), царевица, ориз (10%), хидролизирано месо от сьомга (5%), царевичен глутен, оризов протеин, пулпа от захарно цвекло, мая, рибено масло, натриев хлорид, натриев полифосфат, целулоза, инулин (0,1%), източник на фрукто олигозахариди (FOS), манано-олигозахариди (0,1%), калиев хлорид.

   

Заключение: Храната за котки Optima Nova Adult е иновативна хранителна консепция за здравето и красотата на мъркащия домашен любимец.

Предимствата:

Моно протеин - Наличието на един единствен източник на животинкски протеин намалява риска от алергични рекации.
Висока смилаемост - Високото усвояван на хранителните съставки позволява максимална абсорбция, максимално използване на хранителните им вещества и здравословно функциониране на чревно-смилателния тракт.
Омега 3 и Омега 6 - Съдържанието на рибно масло прави козината на котката лъскава, а подкосъма здрав и гъст. Подпомага имунната система за защита от множество заболявания. Спомага здравето на сърдечно-съдовата и нервната система по време на бременността и растежа.
Защита на козината - Съдържанието на Цинк в мастните киселини подпомага обновяването на козината, като я поддържа здрава и лъскава.
FOS & MOS - Прoбиотичният ефект стимулира бактериалната флора подпомагаща доброто функциониране на храносмилателната система (бифидус ефект) и в същото време премахва вредните бактерии.

   

Още малко информация: Във файла в секцията за сваляне можете да видите таблица за предимствата на храната в сравнение с други популярни храни.

Колекция/Серия OptimaNova
Качество Ултра премиум
Тип храна Суха гранулирана
Нето тегло (кг) 8.00
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория