4534

Отблъскващ спрей за котки UrineOff - 118 мл

Brand: Kerbl

Нова стока

18,90 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв.


Спрей UrineOff за котки

118 мл

Спрей с множество предимства. Премахва неприятната миризма и петна от котешка урина. Съдържа блокажи на феромонна основа, които предотвратяват маркирането. Продуктът е със 100% биологичен състав и не вреди на хората, животните и околната среда.

UrineOff е базиран на специална ензимна технология без използване на вредни за околната среда химикали. Комбинацията от ензими и бактерии елиминира съставките не само на урината, но и на кристалите от пикочната киселина. Добавените феромони ефективно предотвратяват повторното маркиране.

Начин на употреба

• Разклатете добре преди употреба.
• Ако третирате текстил напръскайте малко на скрито място и се уверете, че препаратът не уврежда тъканта или не разтваря боята.
• Не разреждайте и не смесвайте с други почистващи препарати.
• Избършете прясната урина с абсорбираща кърпа, напръскайте и оставете да подейства за няколко минути. Оберете със суха кърпа и изчистете с влажно парцалче.
• При стари замърсявания напръскайте, покрийте със стреч фолио и оставете за една нощ. На сутринта открийте и оставете да изсъхне. Напръскайте отново и оставете за няколко минути. Избършете и почистете с влажно парцалче. За много стари и упорити петна е възмжно да повторите процедурата няколко пъти.

Нашите съвети

• Ако имате двор с цветя и се ядосвате, че котката ви редовно ги рови и припикава. Напръскайте дървено колче със спрея и го забучете близо до цветето. Можете да бъдете сигурни, че котето няма да се завърти повторно там.
• Ако не можете да установите източника на неприятната миризма на котешко пишо можете да използвате UV фенерче. Осветени с черната светлина петната "грейват като слънце".

   

Изображението е само за илюстрация. Продуктът може да бъде доставен в опаковка с минимална разлика в дизайна, но не и по състав и качество.

Изпращане към куриер2-3 работни дни

Свързани продукти

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория