037/008

Sam's Field "Fresh Chicken & Potato 4300 Power" - 13 кг

Стоката не е налична

Нова стока


96.00 лв

7.38 лв за кг

С покупката на този продукт, можете да съберете до 19 точки за лоялност. Общо за количката Ви 19 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 1.90 лв.


Сам'с Фиилд "Прясно пиле с картофи за работещи и служебни кучета" - 13 кг

Безпшенична рецепта
70% прясно пилешко месо с картофи, плодове и зеленчуци

Първокачествена суха храна предназначена за работещи и служебни кучета нуждаещи се от много по-голямо количество енергия от събратята им отглеждани за декорация. Отлична храна за ловджийски кучета - гончета, птичари, кръвоследници... Тя е съобразена с изискванията за високо калорична храна, която в същото време да се усвоява лесно и бързо от кучето. Уникалният състав на рецептата е с висок дял на месо и животински протеин, в комбинация с плодови и растителни екстракти и функционални компоненти и допринася за правилното храносмилане и ефективно използване на хранителни вещества от организма. Безпшеничната рецепта осигурява здравословното хранене и елиминира риска от непоносимост към дадена храна или други неблагоприятни ефекти. Плодовете и зеленчуците включени в рецептата са естествен източник на антиоксиданти, фибри и минерали, които повишават имунитета и спомагат за цялостното добро здравословно състояние.
С тази храна вашето ловджийско куче винаги ще бъде в оптимална форма.
Внимание: Тази храна е предназначена за кучета с много голяма енергийна потребност и изключитено висок дневен пробег. Не се препоръчва за кучета гледани в апартамнет. Препоръчва се за засилване организма на кучета преминали тежко боледуване или отслабнали вследствие на бременост и кърмене кучки.

Състав: пилешко месо, пилешки дробчета, картофи, царевица, мазнини от домашни птици (консервирани със смесени токофероли, които са източник на витамин Е), масло от сьомга, естествени аромати, сушени ябълки, бирена каша, домати, екстракт от юка, моркови, минерали, DL-метионин, L-лизин, Мано-олигозахариди, фруктоолигозахариди, пробиотици.
За оптималната дневна дажба на вашето куче вижте таблицата на опаковката.
За нашите любопитни посетители сме изготвили кратка "брошура" за сваляне, където те могат да се осведомят за конкретното действие на всеки един продукт от рецептата, по която е изготвена храната.

Сухата гранулирана кучешка храна Sam's Field не съдържа житни растения и култури. Не съдържа глутен. Не съдържа ГМО.

За аналитичния състав на храната и добавките на 1 кг. моля погледнете в "Данни"

Качество Супер премиум
Тип храна Суха гранулирана
Нето тегло (кг) 13.00
Аналитичен състав Суров протеин 32%, сурови мазнини 21%, сурови влакнини 2,8%, сурова пепел 7,2%, влага 10%, калций 1,6 %, фосфор 1,2 %
Съдържание на добавки в 1 кг Цинк 107 мг, мед 18 мг, йод 0,84 мг, селен 0,2 мг, ниацин 26 мг, калциев пантотенат 13 мг, биотин 0,78 мг, фолиева киселина 0,65 мг, холинхлорид 780 мг, витамини: А 20000IU, D3 1900IU, Е 500 мг, В1 4,5 мг, B2 6,0 мг, B6 5,0 мг, В12 0,05 мг
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Ingredients

Съставки вложени в храните Sam's Field

Свали (595.55k)

Клиентите на магазина заедно с този продукт често купуват и:

Отзиви (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Verified purchase

Ловджията я харесва

Сигурно има и по-добри храни. Но тази е с най-добро качество на такава цена.

Беше ли полезен този коментар за Вас? Да Не

Още продукти в същата категория