1712

Optima Nova Dog Adult Mini Chicken & Rice - 2 кг

Brand: Visan

Нова стока

36.90 лв

18.45 лв за кг.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 7 точки за лоялност. Общо за количката Ви 7 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0.70 лв.


Оптима Нова за мини кучета с пилешко и ориз - 2 кг

GMO free храна с 65% съдържание на месо - супер премиум качество

Високо-апетитна рецепта подходяща за отраснали кученца от мини и салонни породи

Когато навършат 10 месечна възраст малките бонбони навлизат в нов стадий от своя живот. Optimanova Dog Adult Mini Chicken & Rice е специално създадена, за да отговори на техните хранителни нужди. Благодарение на оптималното съотношение на калории и протеини поддържа теглото в идеални граници, а наличието на витамини, минерали и аминокиселини поддържа здравословното функциониране на имунната система и допринася за здрава и лъскава козина. Дребните гранули, съобразени за малки челюсти, отличният вкус и съдържанието на висококачествено прясно месо, правят от храната перфектен избор за тези сладки дребосъци.

Малко са марките, които предлагат на пазара храна с моно протеинова рецепта. Още по-малко са марките, в чиито рецепти преобладава прясното месо. И съвсем накрая - на пръстите на едната ръка се броят производителите, чиито доставчици са сертифицирани за доствка на продукти за човешка консумация.

Храната за кучета Optima Nova Dog Adult Mini Chicken & Rice
не съдържа пшеница, царевица или соя. Не съдържа глутен. Не съдържа ГМО.

Няколко акцента (кликнете за повече информация):

  • Хипоалергенна формула

    Наличието на само един вид месо като източник на протеин (моно протеинова рецепта) свежда до минимум възможните алергични реакции.

  • Изключителни вкусови качества

    Високото качество и свежестта на съставките, заедно с отличната комбинация от масла и пилешко месо, прави храната изключително апетитна и стимулира консумацията.

  • Отлично храносмилане

    Високата смилаемост на съставките позволява максимална усвояемост и максималното иузползване на хранителните им елементи стимулирайки чревното здраве.

  • Повишени нива на ЕРА и DHA

    Оптималните количества DHA и EPA допринасят за подпомагане развитието на имунната и нервна системи и имат антиканцерогенни свойства.

  • Оптимално функционираща храносмилателна система: FOS + MOS

    FOS подпомагат развитието на полезната чревна микрофлора, като това влияе положително на микробиалния чревен баланс (бифидус ефект). MOS улесняват елиминирането на патогенни микроорганизми от чревния тракт и подпомагат засилването на чревния имунитет

  • Косъм и козина

    Високите нива на серосъдържащи аминокиселини съчетани с полиненаситени мастни киселини, мед и цинк, помагат за поддържането на здрав косъм и бляскава козина.

    

Състав:

Прясно пилешко месо (35%), дехидратирано плиешко (25%), ориз(15%), масла и мазнини, хидролизирани пилешки дробчета (5%), бирена мая (3%), каша от червено цвекло, оризов протеин, сол, натриев полифосфат, калиев хлорид, инулин (500 mg/kg FOS), манан-олигозхариди (130 mg/kg MOS), екстракт от юка.

   

Заключение: Отлична храна за йоркшир териер, чихуахуа, померан и други дребни породи с хипоалергенен ефект.

   

Още малко информация: От секцията <Свали> можете да дръпнете pdf файл със сравнителни таблици на храните Оптима Нова сравнени с други популярни марки (сравнението е правено на база посочените на опаковките данни от производителите).
Пак от там можете да свалите целия продуктов каталог на храната за кучета Optima Nova, както и аналитичния състав, хранителните и технологични добавки.

Колекция/Серия OptimaNova
Качество Супер премиум
Тип храна Суха гранулирана
Нето тегло (кг) 2.00
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Клиентите на магазина заедно с този продукт често купуват и:

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория