1727

Optima Nova Dog Adult Giant Chicken & Rice - ½ кг от чувал

Brand: Visan

Стоката не е налична

Нова стока


5,90 лв

11,80 лв за кг.

Ако закупите по-голямо количество от този продукт, ще получите бонус точки, които ще се отразят на касата.


Оптима Нова за зрели кучета от гигантски породи с пилешко и ориз - ½ кг от чувал

GMO free храна с 65% съдържание на месо - супер премиум качество

Високо-апетитна рецепта подходяща за зрели кучета от гигантски породи от по-големи от 15-18 месеца

В сравнение с теглото им, гигантюгите потребяват много по-малко енергия от дребните нервачета. Optimanova Adult Giant Chicken & Rice покрива хранителните нужди на всички кучета с нормално за породата тегло над 45 кг. Висококачественото пилешко месо помага за задържане на теглото в оптимални граници и предотвратява надебеляването и свързаните с това заболявания. Оптималното количество на мастните киселини в храната запазват ставите и хрущялната тъкан в идеално здравословно състояние, а наличието на витамин D регулира нивата на минерали в кръвта и спомага за здрав и силен скелет.

Малко са марките, които предлагат на пазара храна с моно протеинова рецепта. Още по-малко са марките, в чиито рецепти преобладава прясното месо. И съвсем накрая - на пръстите на едната ръка се броят производителите, чиито доставчици са сертифицирани за доствка на продукти за човешка консумация.

Храната за кучета Optima Nova Dog Adult Giant Chicken & Rice
не съдържа пшеница, царевица или соя. Не съдържа глутен. Не съдържа ГМО.

Няколко акцента (кликнете за повече информация):

 • Хипоалергенна формула

  Наличието на само един вид месо като източник на протеин (моно протеинова рецепта) свежда до минимум възможните алергични реакции.

 • Повишени нива на ЕРА и DHA

  Оптималните количества DHA и EPA допринасят за подпомагане развитието на имунната и нервна системи и имат антиканцерогенни свойства.

 • Оптимално функционираща храносмилателна система: FOS + MOS

  FOS подпомагат развитието на полезната чревна микрофлора, като това влияе положително на микробиалния чревен баланс (бифидус ефект). MOS улесняват елиминирането на патогенни микроорганизми от чревния тракт и подпомагат засилването на чревния имунитет

 • Защита на ставите и ставната тъкан

  Глюкозаминът и хондроитинът са особено важни за образуването на междуставното смазващо вещество. Противовъзпалителното действие на омега 3 и омега 6 мастни киселини предпазва ставите и хрущялната тъкан и забавя старееното им.

 • Защита на костите

  Съдържанието на витамин D подобрява общото състояние на костно-скелетната сиситема и регулира нивата на минерали в кръвта, като стимулира тяхното усвояване, транспортиране и депониране в костите.

 • Оптимален калориен баланс

  Перфектното съотношение между протеини, мазнини и въглехидрати е предпоставка за поддържане на теглото в оптимални граници.

    

Състав:

Прясно пилешко (35%), дехидратирано пилешко месо (25%), ориз (15%), масла и мазнини, хидролизирани пилешки дробчета (5%), оризов протеин, бирена мая, каша от червено цвекло, сол, монокалциев фосфат, калиев хлорид, инулин (500 мг/кг FOS), глюкозами (500 мг/кг) манано-олигозахариди (130 мг/кг MOS), хондроитин (100 мг/кг), екстракт от юка.

   

Заключение: Отличен избор на храна за немски дог, ирландски вълкодав, кавказка овчарка, швейцарско планинско куче, неаполитански мастиф и други кучета от гигантски породи.

   

Още малко информация: Храната се доставя в херметически затворени чувалчета снабдени с цип за запазване на свежестта след отваряне.
Върху всеки чувал има таблица за препоръчителните дневни дажби.
От секцията <Свали> можете да дръпнете pdf файл със сравнителни таблици на храните Оптима Нова сравнени с други популярни марки (сравнението е правено на база посочените на опаковките данни от производителите).
Пак от там можете да свалите целия продуктов каталог на храната за кучета Optima Nova, както и аналитичния състав, хранителните и технологични добавки.

КачествоСупер премиум
Тип хранаСуха гранулирана
Нето тегло (кг)0.500
Аналитичен съставСвалете аналитичният състав в pdf от раздела "Сваляне"
Съдържание на добавки в 1 кгСвалете съдържанието на добавки в pdf формат от раздела "Сваляне"
Изпращане към куриер2-3 работни дни

Optima Nova Dog добавки

Съдържание на витамини и минерали в храните за кучета Optima Nova Dog

Свали (202.25k)

Optima Nova Dog таблици

Сравнителни характеристики на храните за кучета Optima Nova в сравнение с други популярни марки

Свали (1.15M)

Optima Nova Dog каталог

Продуктов каталог на храните за кучета Optima Nova

Свали (6.03M)

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория