Хранителна добавка Dog Joints

Brand: Fitmin

Стоката не е налична

Нова стока


20,00 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 9 точки за лоялност. Общо за количката Ви 9 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 1,80 лв.


Fitmin Dog Joints – 0.150 / 0.350 / 1 кг

Хранителна добавка за кучета страдащи от заболявания на ставите. Тя е и много удачна за големите и гигатнтските породи, тъй като те са силно предразположени към ставни проблеми.

  • Съдържа MSM (метилсулфонилметан), който е незаменим източник на сяра. Сярата е основен блок на колагена и кератина, като има и огромно значение за изграждането на още около 150 полезни за организма вещества. MSM се препоръчва включително и на хора при проблеми със ставите;
  • Съдържа ефективно ниво на органични цинк, мед и манган – вещества, които са от голямо значение за образуването на ставните връзки;
  • Съдържа високо съдържание на антиоксиданти за защита и регенериране на ставите;
  • Съдържа 4% хрущял от акула и 6% смлени миди, които притежават високи нива на вещества необходими за възстановяване на ставния хрущял.

Приложение: За превенция на износването на ставите и ставния хрущял в следствие на наднормено тегло или остаряване, или при дисплазия (наследствено обременяване).

Период: Два пъти годишно за 1-2 месеца.

Дозиране: 5 гр на всеки 10 кг телесно тегло в продължение на 1-2 месеца.

Внимание: Това е хранителна добавка, а не лекарство. За лечение на ставни заболявания се обърнете към вашия ветеринарен лекар.

Съхранение: На тъмно и прохладно място, недостъпно за деца.

Инструкции за хранене: Добавката се дава самостоятелно или заедно с храната. Не е нужно кучето да е сито или гладно. Внимание: таблетките да не се подлагат на термична обработка (напр. да не се добавят в гореща сварена за кучето супа).

Състав: Пилешко месо, пилешки дроб, мидено брашно, хрущял от акула, MSM (5%).

Опаковка: предлага се в разфасовки от 150 гр, 350 гр и 1 кг. При поръчка, моля изберете от падащото меню.

Тип хранаХранителна добавка
Нето тегло (кг)1.500
Аналитичен съставАналитичен състав: Суров протеин 14%, сурови масла и мазнини 0.7%, сурови влакнини влакно 1%, сурова пепел 26%
Съдържание на добавки в 1 кгСвалете съдържанието на добавки в pdf формат от раздела "Сваляне"
Изпращане към куриер2-3 работни дни

Fitmin Хранителни Добавки

Съдържание на витамини и минерали в 1 кг

Свали (141.28k)

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория