6150

Optima Nova "Cat Hairball Пиле с ориз" - 100 гр от чувал

Brand: Visan

Стоката не е налична

Нова стока


1,35 лв

Ако закупите по-голямо количество от този продукт, ще получите бонус точки, които ще се отразят на касата.


Cat Hairball "Пилешко с ориз" - 100 гр от чувал

Хипоалергична храна за котки със супер премиум качество

75% Месо

Храната е предназначена за естественото премахване на космените топки в стомаха на котката и с "плъзгащия" си ефект предотвратява тяхното образуване. Подпомага храносмилането и така предотвратява бъдещи усложнения.

Тази котешка храна е произведена от висококачествени съставки във фабриката на Визан Испания от сертифицирани доставчици на продукти за човешка консумация. За разлика от другите храни, тя има един единствен източник на животински протеин (пилешко), което намалява риска от алергични реакции.

Храната е с много високо съдържание на прясно месо и съдържа естествени антиоксиданти (токофероли), витамини и минерали.

Храната "Cat Hairball" не съдържа консреванти, изкуствени овкусители и оцветители. Не съдържа ГМО.

Състав
Прясно пиле (40%), дехидратирано пилешко месо (30%), ориз (10%), царевица, пилешка мазнина, хидролизиран пилешки черен дроб (5%), царевичен глутен, пулпа от захарно цвекло, растителни фибри, мая, картофен протеин, мазнини от риби, сол, малцов екстракт, натриев полифосфат, инулин (0,1%, източник на фруктоолигозахариди), манано-олигозахариди (0,1%), калиев хлорид.

   

Заключение: Храната за котки Optima Nova Hairball е иновативна хранителна консепция за здравето и красотата на мъркащия домашен любимец.

Предимствата:

Kонтрол на "космените" топки - Ефектът "плъзгане" помага да се предотврати образуването на космени топчета и бъдещи запушвания и проблеми с храносмилането.
Омега 3 и Омега 6 - Съдържанието на рибно масло прави козината на котката лъскава, а подкосъма здрав и гъст. Подпомага имунната система за защита от множество заболявания. Спомага здравето на сърдечно-съдовата и нервната система по време на бременността и растежа.

Защита на козината - Съдържанието на Цинк в мастните киселини подпомага обновяването на козината, като я поддържа здрава и лъскава.
FOS & MOSПрoбиотичният ефект стимулира бактериалната флора подпомагаща доброто функциониране на храносмилателната система (бифидус ефект) и в същото време премахва вредните бактерии.

   

Още малко информация: Във файла в секцията за сваляне можете да видите таблица за предимствата на храната в сравнение с други популярни храни.

Съхраняваме храната в херметично затворени чувалчета. Измерената храна се пакетира отново в пликче с цип и се етикетира с основната информация. За качеството гарантираме с нашето име.
Колекция/СерияOptimaNova
КачествоУлтра премиум
Тип хранаСуха гранулирана
Нето тегло (кг)0.100
Аналитичен съставСвалете аналитичният състав в pdf от раздела "Сваляне"
Съдържание на добавки в 1 кгСвалете съдържанието на добавки в pdf формат от раздела "Сваляне"
Изпращане към куриер2-3 работни дни

Optima Nova Cat таблици

Сравнителни характеристики на храната за котки Оптима Нова в сравнение с други популярни марки

Свали (538.88k)

Optima Nova Cat добавки

Хранителни добавки и минерали в храната за котки Оптима Нова

Свали (5.18M)

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория