6155

Optima Nova "Cat Exquisite Пиле с ориз" - 100 гр от чувал

Brand: Visan

Стоката не е налична

Нова стока


1,35 лв

Ако закупите по-голямо количество от този продукт, ще получите бонус точки, които ще се отразят на касата.


Cat Exquisite "Пиле с ориз" - 100 гр от чувал

Хипоалергенна храна със супер премиум качество за претенциозни котки

75% пилешко месо

Optimanova Cat Exquisite Chicken & Rice е разработена по специална рецепта, за да задоволи и най-злоядите писани. Гаранция за неутолим апетит е перфектната комбинация от прясно пилешко месо, масла и мазнини от най-високо качество. В същото време здравословната рецепта поддържа безпроблемното функциониране на храносмилателната система и подобрява елегантността на котката.

Тази котешка храна е произведена от висококачествени съставки във фабриката на Визан Испания от сертифицирани доставчици на продукти за човешка консумация.

Храната е с много високо съдържание на прясно месо и съдържа естествени антиоксиданти (токофероли), витамини и минерали.

Храната "Cat Adult" не съдържа консреванти, изкуствени овкусители и оцветители. Не съдържа ГМО.

Състав:
Прясно пилешко месо (40%), дехидратирано пилешко месо (30%), ориз (12%), царевица, мазнини от домашни птици, хидролизирани пилешки дробчета (5%), оризов протеин, пулпа от цвекло, целулоза, мая, рибно масло, сол, картофен протеин, натриев полифосфат, инулин (източнник на FOS - 0.1%), манано-олигозахариди (MOS - 0.1%), калиев хлорид.

   

Заключение: Храната за котки Optima Nova Adult е иновативна хранителна консепция за здравето и красотата на мъркащия домашен любимец.

Предимствата:

Моно протеин - Наличието на един единствен източник на животинкски протеин намалява риска от алергични рекации.
Неутолим апетит - Високото качество и свежестта на съставките заедно с перфектната комбинация от масла, месо и екстракти прави тази храна високо апетитна и стимулира консумацията ѝ.
Омега 3 и Омега 6 - Съдържанието на рибно масло прави козината на котката лъскава, а подкосъма здрав и гъст. Подпомага имунната система за защита от множество заболявания.
Защита на козината - Съдържанието на Цинк в мастните киселини подпомага обновяването на козината, като я поддържа здрава и лъскава.
FOS & MOS - Прoбиотичният ефект стимулира бактериалната флора подпомагаща доброто функциониране на храносмилателната система (бифидус ефект) и в същото време премахва вредните бактерии.

   

Още малко информация: Във файла в секцията за сваляне можете да видите таблица за предимствата на храната в сравнение с други популярни храни.

Съхраняваме храната в херметично затворени чувалчета. Измерената храна се пакетира отново в пликче с цип и се етикетира с основната информация. За качеството гарантираме с нашето име.
Колекция/СерияOptimaNova
КачествоУлтра премиум
Тип хранаСуха гранулирана
Нето тегло (кг)0.100
Аналитичен съставСвалете аналитичният състав в pdf от раздела "Сваляне"
Съдържание на добавки в 1 кгСвалете съдържанието на добавки в pdf формат от раздела "Сваляне"
Изпращане към куриер2-3 работни дни

Optima Nova Cat таблици

Сравнителни характеристики на храната за котки Оптима Нова в сравнение с други популярни марки

Свали (538.88k)

Optima Nova Cat добавки

Хранителни добавки и минерали в храната за котки Оптима Нова

Свали (5.18M)

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория