1688

Optima Nova Dog Adult Mini Sensitive Salmon & Potato - 8 кг

Brand: Visan

Нова стока

123.90 лв

15.49 лв за кг.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 24 точки за лоялност. Общо за количката Ви 24 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 2.40 лв.


Оптима Нова за прекрасна козина на мини кучета със сьомга и картофи - 8 кг

Grain free храна със 70% съдържание на месо

Високо-апетитна рецепта със специално разработена дребна гранула за малките челюсти на йоркита, чихуахуа и други мини и салонни породи

Малко са марките, които предлагат на пазара храна с моно протеинова рецепта. Още по-малко са марките, в чиито рецепти преобладава прясното месо. И съвсем накрая - на пръстите на едната ръка се броят производителите, които работят с хранителни продукти произведени за употреба от човека и доставяни от сертифицирани доставчици на такива продукти.

Храната за кучета Optima Nova Dog Mini Salmon and Potato
не съдържа зърнени съставки. Не съдържа глутен. Не съдържа соя и ГМО. Не съдържа пилешко месо, пилешки мазнини и пилешки субпродукти.

Няколко акцента (кликнете за повече информация):

  • Хипоалергенна формула

    Наличието на само един вид месо като източник на протеин (моно протеинова рецепта) свежда до минимум възможните алергични реакции.

  • Отлично храносмилане

    Диетично месо от сьомга с ниски нива на холестерол и мазнини.

  • Повишени нива на ЕРА и DHA

    Оптималните количества DHA и EPA допринасят за подпомагане развитието на имунната и нервна системи и имат антиканцерогенни свойства.

  • Защита на стомаха

    Миксът от хранителни вещества улеснява смилаемостта на храната и защитава стомашната лигавица.

  • Оптимално функционираща храносмилателна система: FOS + MOS

    FOS подпомагат развитието на полезната чревна микрофлора, като това влияе положително на микробиалния чревен баланс (бифидус ефект). MOS улесняват елиминирането на патогенни микроорганизми от чревния тракт и подпомагат засилването на чревния имунитет

  • Косъм и козина

    Високите нива на серосъдържащи аминокиселини съчетани с полиненаситени мастни киселини, мед и цинк, помагат за поддържането на здрав косъм и бляскава козина.

    

Състав:

Прясна сьомга (40%), дехидратирано месо от сьомга (25%), картофи (15%), картофен протеин, рибено масло 5%, хидролизирано месо от сьомга (5%), бирена мая, каша от червено цвекло, сол, натриеви полифосфати (0,3%), калиев хлорид, инулин (FOS 1.000 мг/кг), джинджифил (1000 мг/кг), мано-олигозахариди (MOS 260 мг/кг), екстракт от юка.

   

Заключение: Отлична храна за йорки, чихуахуа, джак ръсел и други дребни породи кучета.

   

Още малко информация: От секцията <Свали> можете да дръпнете pdf файл със сравнителни таблици на храните Оптима Нова сравнени с други популярни марки (сравнението е правено на база посочените на опаковките данни от производителите).
Пак от там можете да свалите целия продуктов каталог на храната за кучета Optima Nova, както и аналитичния състав, хранителните и технологични добавки.

Колекция/Серия OptimaNova
Качество Ултра премиум
Тип храна Суха гранулирана
Нето тегло (кг) 8.00
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория