За нас

Защото обичаме животните

Ние сме семейна фирма основана след години и години опит с отглеждането на кутрета и котета. Смеем да се похвалим, че нашите домашни любимци са доживявали винаги до дълбока старост и само в последните си дни не са били в кондиция. Отглеждали сме всякакви породи от малки паркетни лъвчета като Цверг Шнауцер и Кокер Шпаньол, през Авганска Хрътка и Немска Овчарка до така страшните в нечии очи КГБ Териер и Питбул. По настоящем в мир и съгласие у нас живеят Московска Стражевая, Кавказка Овчарка, котарак, две писани и папагал Жако.

И така с желанието си да споделим нашия скромен опит открихме този малък бутиков зоомагазин в София. Предлаганите от нас храни за домашни любимци са с най-добро съотношение между цена и качество и не съдържат както за животните, така и за хората вредни и генномодифицирани съставки. Ние винаги сме готови да откликнем на вашите въпроси със съвет, а на нуждите на вашите домашни любимци с подходяща и правилна диета.

За онлайн магазина

 • Качество на достъпна цена...

  ....това е нашето мото. Предлаганите в магазина ни стоки са с отлично съотношение качество/цена. Продуктите на реномираните марки като Фитмин, Ривърууд, Сам'с Фиилд и т.н са с много атрактивни цени.

 • Доволният клиент....

  .... това е нашия постоянен стремеж. С годините сме натрупали много опит и все повече и повече клиенти се завръщат за постоянно при нас. Това не е само от качеството на стоките, които предлагаме, но и от любов и грижа към нуждите на домашните ни любимци.

Отзиви

 • Страхотни сте! По случайност намерих през чичко Гугъл, че предлагате диетична храна за кучета и веднага направих поръчка за нашия дебел лабрадор. Доставката беше бърза и безплатна! Учудена бях от качеството на храната и нормалната цена.
  Пожелавам просперитет на вашия страхотен магазин!

  Весела Г.

 • Благодаря и пак благодаря! Благодарение на съветите ви и то без нищо да съм закупила от магазина, злоядата ми котка се превърна в истинска ламя! Вече можете да ме броите към вашите редовни клиенти.

  Невена С.

 • На разходка в Южния Парк някой ми спомена за вашия магазин. Реших да погледна и останах учуден от сравнително бедния асортимент. Сега разбирам защо - всичко, което предлагате е наистина със страхотно качество и то на много добри цени! Няма ги обичайните боклуци. Спечелихте ме! Казах и на мои приятели кучкари за вас.

  Димитър К.

 • Не мога да повярвам. Лекарят ми каза, че слепите котета, които намерих нямат шанс да оцелеят, но че имат, ако им давам от специалното И МНОГО СКЪПО адаптирано мляко. Благодарение на вас котетата не само прогледнаха, но вече тичат и правят бели из къщата. И за тези 45 дни не похарчих повече от 30 лв. за тях! Благодаря!

  Иванка П.