Кучешка храна според вида ѝ

Продуктите са разпределени по вид във вътрешните категории

В нашият зоомагазин ще намерите богат асортимент от суперпремиум и висококачествени кучешки храни, както и храни за бюджетно ориентирани стопани.
Предлагаме:

 • Гранулирани храни за малки кученца от големи и дребни породи, за отраснали кучета, за дебеланковци и старци;
 • Консерви – с високо с...

Продуктите са разпределени по вид във вътрешните категории

В нашият зоомагазин ще намерите богат асортимент от суперпремиум и висококачествени кучешки храни, както и храни за бюджетно ориентирани стопани.
Предлагаме:

 • Гранулирани храни за малки кученца от големи и дребни породи, за отраснали кучета, за дебеланковци и старци;
 • Консерви – с високо съдържание на месо и протеини за всяка възраст и порода;
 • Лакомства – за занимавка и здрави зъби на вашето куче;
 • Хранителни добавки – когато майката е отбила кутретата по-рано или когато кучето се нуждае от допълнителни вещества;
Още

Кучешка храна според вида ѝ  В тази категория няма налични стоки, но има в нейните подкатегории.

Подкатегории

 • Суха гранулирана храна...

  В нашият зоомагазин ще намерите богат асортимент от суперпремиум и висококачествени кучешки гранулирани сухи храни, както и такива за бюджетно ориентирани стопани.

  Какви са предимствата на гранулираната суха храна за кучета

  На първо място – съдържат всички необходими съставки за една пълноценна и балансирана диета, с която вашият домашен любимец ще се чувства добре и в кондиция.
  На второ място – гранулираните сухи храни са достатъчно твърди и хрупкави, което поддържа устната хигиена и предпазва зъбите от кариеси, зъбен камък и натрупването на вредни бактерии.
  И на трето място – пестят много време и средства на стопаните в сравнение с тези, които постигат същите резултати с готвена храна. В крайна сметка, като се сметнат разходите и усилията за набавяне на пресни месни продукти (месо, карантия, захарни кокали) и зеленчукови и плодови фибри, плюс разходите за транспорт и готвене на ток или газ, плюс разходите и обема на хладилника и фризера за съхранение на продуктите и готвеното, сухата храна дори и от най-високия клас излиза в пъти по-изгодна.

  Има ли сухата храна за кучета недостатъци?

  На този въпрос може лесно, еднозначно и безотговорно да се отговори с „не, няма“. Ние също се присъединяваме, но добавяме и следните условия, с които стопаните трябва задължително да се съобразяват:

  • Дневната дажба да не се различава с +/- 10% от указаната от производителя;
  • Кучето абсолютно, задължително, неотменно и винаги да има на разположение достатъчно прясна вода;
  • Ако стопанина не може да осигури поне два пъти дневно няколко километрови разходки на кучето, един два пъти седмично трябва да му дава захарен мек кокал, за втърдяване на акото. Така се постига самоизтискване на аналната жлеза.
 • Насипни храни за кучета

  Насипни кучешки храни

  В нашият магазин ще намерите избрана селекция от храни за вашето куче.

  Това, че са насипни въобще не означава, че са с по-ниско качество. Напротив! За всички, които не могат да си позволят да закупят цял чувал или пък желаят просто кучето им да опита нещо по-различно, ние предлагаме и съвсем малки разфасовки само от храни със премиум, супер премиум и ултра премиум качество.

  Особено много държим храните да са свежи като в оригиналните им опаковки и за това ги съхраняваме в херметично затворени контейнери. В нашият магазин няма да намерите разтворен и оставен да изветрява чувал. Гарантираме с името си за това!

 • Консерви за кучета

  В нашият зоомагазин ще намерите богат асортимент от суперпремиум и висококачествени кучешки консервирани храни.

  Какви са предимствата на консеврите за кучета?

  На първо място – съдържат всички необходими съставки за една пълноценна и балансирана диета, с която вашият домашен любимец ще се чувства добре и в кондиция
  На второ място – предлаганите от нас консерви са с изключително високо процентно съотношение на месото към другите съставки;
  И на трето място – пестят много време и средства на стопаните в сравнение с тези, които постигат същите резултати с готвена храна. В крайна сметка като се сметнат разходите и усилията за набавяне на пресни месни продукти (месо, карантия, захарни кокали) и зеленчукови и плодови фибри, плюс разходите за транспорт и готвене на ток или газ, плюс разходите и обема на хладилника и фризера за съхранение на продуктите и готвеното, консервираната храна дори и от най-високия клас излиза доста по-изгодно.

  Има ли консервираната храна за кучета недостатъци?

  Бихме казали „не, няма“, но ще наблегнем, че стопаните са длъжни да съблюдават някои задължителни условия:
  Дневната дажба да не се различава с +/- 10% от указаната от производителя;
  Кучето абсолютно, задължително, неотменно и винаги да има на разположение достатъчно прясна вода;

  • След отваряне, ако не е оползотворена цялата, консервата да се прибира в хладилник, където да престои максимум 2-3 дни. Преди остатъкът от нея да се предложи на кучето, да е постояла поне 1-2 часа на при температура близка до температурата на средата обитавана от кучето;
  • Ако стопанина не може да осигури поне два пъти дневно няколко километрови разходки на кучето, един два пъти седмично да му дава захарен мек кокал, за втърдяване на акото, за да се постигне самоизтискване на аналната жлеза;
  • 3-4 пъти седмично на кучето да му се дават изкуствени кокали за поддържане на устната хигиена и за предпазване от кариеси и зъбен камък.

  Някои по-известни и качествени кучешки консерви

  Gran Carno - Консерви за кучета

  Консервите Gran Carno са произведени от немската компания Animonda GmBH. Те са съобразени с нуждите на кучето и могат да го съпътстват през целия му живот - от детска до пенсионна възраст. 

  Консервите Gran Carno съдържат само прясно месо без костно брашно и отпадъци от месната промишленост (кожи, сухожилия, кости) маскирани като "месни субпродукти". В тяхното производство не се влагат захар, изкуствени овкусители, оцветители и консерванти. 

  В разнообразната и добре балансирана програма на хранене на Animonda продуктите са подбрани, за да отговарят на специфичните изисквания на кучето - възраст, тегло, активност, както и специални условия предотвратяващи алергии, непоносимости или метаболични проблеми.

  • Gran Carno Junior - консерви за малки отбити кученца. За салонните породи те са подходящи за възраст до 8 - 12 месеца, за средно едрите породи до 12 - 18 месеца, а за най-големите и непохватни гиганти до 18 - 24 месечна възраст;
  • Gran Carno Adult - консерви подходящи за всички породи зрели кучета;
  • Gran Carno Senior - консерви подходящи за кучета в пенсионна възраст, която настъпва след седмата им година.
 • Лакомства за кучета

  В нашият зоомагазин ще намерите богат асортимент от суперпремиум и висококачествени кучешки лакомства.

  Какви са тези кучешки лакомства?

  Кучешките лакомства биват няколко вида. Например, това са изкуствените кокали предназначени за почистване на зъбите и за масаж на венците. Това са и бисквитите с различни вкусови линии, предназначени за похапване между храненията, но и съдържащи различни хипоалергенни вещества, подобряващи цялостната форма на вашето куче. Те могат да съдържат и важни за организма на кучето добавки и да му се дават в следствие на неправилно хранене или дисбаланс в диетата.
  Лакомствата не са предназначени за изхранване на домашния любимец, а са само добавка към ежедневната му дажба.

 • Хранителни добавки за...

  В нашият зоомагазин ще намерите богат асортимент от супер премиум качествени хранителни добавки за кучета.

  Какви са тези хранителни добавки?

  Например това са добавките за малки кученца, отбити прекалено рано от майката. Те им доставят необходими вещества, които се съдържат в майчиното мляко, но не и в храните за млади кучета.
  Добавките могат да бъдат и с минерални и пробиотчни съставки, които да доставят необходимите вещества на кучето при дисбаланс в храненето или храносмилателни проблеми.

Кучешка храна според вида ѝ

Нови продукти

Промоции

Най-продавани

Етикети

Информация

Нашите магазини

Нашите магазини

Намерете ни на бул Тотлебен 89, София