Дрехи за кучета

Дрехи за кучета

Някои хора отглеждащи кучета категорично са против кучешките дрехи. И може би имат известно право. С изключение на много малко породи, всички кучета се чувстват уютно в козината си дори и в най-големите студове. Кожата им няма потни жлези и пори, козината е на няколко пласта и ги предпазва не само от лютия студ, но и от адската ж...

Дрехи за кучета

Някои хора отглеждащи кучета категорично са против кучешките дрехи. И може би имат известно право. С изключение на много малко породи, всички кучета се чувстват уютно в козината си дори и в най-големите студове. Кожата им няма потни жлези и пори, козината е на няколко пласта и ги предпазва не само от лютия студ, но и от адската жега.

Дрехите обаче дават някои неоценими преимущества:
На първо място – хигиенични са. Навън е мокро, кално, кишаво... На вашия любимец не му пука и иска да тича и разбира се тича. Лапите му хвърлят мръсотия по козината, не само по корема, но и по гърба. И когато се приберете у дома трябва добре да го обършете с кърпа. Иначе мръсното изсъхва и от естествената мазнина по кожата лесно се отделя и пада на пода под формата на прах.
Или друг случай – у кучето ви ловния инстинкт се е запазил силен. То при всеки удобен случай ще се стреми да заличи своята миризма, така че плячката му (независимо дали тя съществува само във въображението му) да не го усети. Сещате се нали? Въргаля се. Ако е само в тревата в парка – добре. Но ако е намерило нещо доста по-неприятно миришещо и цапащо в нея? Ако не го изкъпете, което е вредно за козината, после с дни ще ви мирише. Е ако е с дреха, ще се разминете само с прането ѝ.
И не на последно място дрехите носят и голяма доза естетика. Кое ще хване повече окото? Добре облечена дама разхождаща далматинец? Или добре облечена дама разхождаща стилно облечен далматинец?


Ето защо в нашия зоомагазин ние предлагаме дрехи за кучета – те са модни, практични и хигиенични.

Още

Дрехи за кучета  В тази категория има 67 стоки.

на страница
Показани 1 - 12 от 67 продукта
Показани 1 - 12 от 67 продукта

Филтри

Нови продукти

 • Mini WeeLitter Neutral - 18 л
  Mini WeeLitter Neutral - 18 л

  Тоалетна с неутрален аромат подходяща за чувствителни котки. Растителна...

  44,90 лв
 • Mini WeeLitter Neutral - 6 л
  Mini WeeLitter Neutral - 6 л

  Тоалетна с неутрален аромат подходяща за чувствителни котки. Растителна...

  22,40 лв
 • Mini WeeLitter Chamomile - 18 л
  Mini WeeLitter Chamomile - 18 л

  Котешка тоалетна с нежен аромат на лайка. Растителна основа, напълно...

  44,90 лв
 • Mini WeeLitter Chamomile - 6 л
  Mini WeeLitter Chamomile - 6 л

  Котешка тоалетна с нежен аромат на лайка. Растителна основа, напълно...

  22,40 лв

Промоции

Най-продавани

Етикети

Информация

Нашите магазини

Нашите магазини

Намерете ни на бул Тотлебен 89, София