Аксесоари за кучета

Аксесоари, играчки и дрехи за кучета

За вашите домашни любимци сме се постарали да подберем качествена стока от реномирани европейски и български марки.

Аксесоари за кучета  В тази категория има 1019 стоки.

Подкатегории

 • Играчки и изкуствени...

  Играчки и изкуствени кокали

  Играта е най-доброто обучение. А с играчка играта става още по-забавна и кучето неусетно и с удоволствие се научава на команди и поведение.

  Предлагаме ви различни играчки, с които кучето дори оставено само няма да скучае. А какво по-хубаво от това да гризе изкуствен кокал, вместо чехлите на стопаните?

 • Нашийници - поводи -...

  Нашийници, поводи, нагръдници и намордници за кучета

  Добре е веднага след като си вземем кученце да му сложим нашийник. И дори то да живее на двора, поне два пъти дневно да го разхождаме на каишка. Така мъникът ще привикне и няма да се дърпа когато порасне, защото винаги ще има случаи когато трябва да седи вързан.

  Предлагаме ви различни нагръдници, нашийници, каишки и някои нужни аксесоари за тях.

 • Паници за храна и купи...

  Съдове за хранене и вода за кучета 

  Не трябва да забравяме, че макар и „а-ха да проговори“, кучето не е претенциозно в какво му се сервира храната и дали въобще му се предлага в нещо. Наша отговорност е да му набавим подходящ съд за хранене и пиене на вода. Трябва да се съобразим с големината на породата на кучето, както и с обема на дневната му дажба. Нелепо би било да храним Цверг Шнауцер или Йорки в паница за Сан Бернар където дребосъка с лекота ще влезе и с четирите крака. Комично би било и на Сан Бернара да му сервираме в купичка с диаметър по-малък от носа му. И разбира се самия съд трябва да е лесен за облизване без ъгли по стените, които биха задържали остатъци от храната. Добре е, независимо колко старателно е облизана паницата, поне веднъж седмично да я измиваме старателно. Не трябва да забравяме, че обонянието на кучето е в пъти по силно от човешкото и след като сме му измили паницата с препарат обилно да я изплакнем.

  В нашият зоомагазин ще намерите подходящи за всички породи съдове за хранене на кучета, както и съдове за вода.

 • Дрехи за кучета

  Дрехи за кучета

  Някои хора отглеждащи кучета категорично са против кучешките дрехи. И може би имат известно право. С изключение на много малко породи, всички кучета се чувстват уютно в козината си дори и в най-големите студове. Кожата им няма потни жлези и пори, козината е на няколко пласта и ги предпазва не само от лютия студ, но и от адската жега.

  Дрехите обаче дават някои неоценими преимущества:
  На първо място – хигиенични са. Навън е мокро, кално, кишаво... На вашия любимец не му пука и иска да тича и разбира се тича. Лапите му хвърлят мръсотия по козината, не само по корема, но и по гърба. И когато се приберете у дома трябва добре да го обършете с кърпа. Иначе мръсното изсъхва и от естествената мазнина по кожата лесно се отделя и пада на пода под формата на прах.
  Или друг случай – у кучето ви ловния инстинкт се е запазил силен. То при всеки удобен случай ще се стреми да заличи своята миризма, така че плячката му (независимо дали тя съществува само във въображението му) да не го усети. Сещате се нали? Въргаля се. Ако е само в тревата в парка – добре. Но ако е намерило нещо доста по-неприятно миришещо и цапащо в нея? Ако не го изкъпете, което е вредно за козината, после с дни ще ви мирише. Е ако е с дреха, ще се разминете само с прането ѝ.
  И не на последно място дрехите носят и голяма доза естетика. Кое ще хване повече окото? Добре облечена дама разхождаща далматинец? Или добре облечена дама разхождаща стилно облечен далматинец?


  Ето защо в нашия зоомагазин ние предлагаме дрехи за кучета – те са модни, практични и хигиенични.

 • Къщички - постелки -...

  Кучешки легла, постелки и къщички

  Ако научите вашето куче от малко да лежи на "своя" постелка, е твърде вероятно когато порасне да не изпитва желание да се качва на канапето в хола или дори на леглото ви в спалнята.

на страница
Показани 1 - 12 от 1019 продукта
Показани 1 - 12 от 1019 продукта

Аксесоари за кучета

Нови продукти

 • Mini WeeLitter Neutral - 18 л
  Mini WeeLitter Neutral - 18 л

  Тоалетна с неутрален аромат подходяща за чувствителни котки. Растителна...

  44,90 лв
 • Mini WeeLitter Neutral - 6 л
  Mini WeeLitter Neutral - 6 л

  Тоалетна с неутрален аромат подходяща за чувствителни котки. Растителна...

  22,40 лв
 • Mini WeeLitter Chamomile - 18 л
  Mini WeeLitter Chamomile - 18 л

  Котешка тоалетна с нежен аромат на лайка. Растителна основа, напълно...

  44,90 лв
 • Mini WeeLitter Chamomile - 6 л
  Mini WeeLitter Chamomile - 6 л

  Котешка тоалетна с нежен аромат на лайка. Растителна основа, напълно...

  22,40 лв

Промоции

Най-продавани

Етикети

Информация

Нашите магазини

Нашите магазини

Намерете ни на бул Тотлебен 89, София