7945

Кучешка четка за зъби

Brand: Beaphar

Нова стока

6.90 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0.10 лв.


Кучешка четка за зъби

Ценен аксесоар за всички изложбени кучета

Четката за зъби Beaphar, в комбинация с паста за зъби Beaphar, предлага икономична и лесна за използване защита на зъбите на кучето. Ранното отстраняване на плаката предотвратява лошия дъх и образуването на кариес на зъбите.

Четката е с две краища и може да се използва за всички породи кучета. Удобната мека ръкохватка гарантира, че четката не се плъзга през ръцете ви при четкане.

Четката е специално проектирана, за да отговаря на формата на зъбите на кучето, дори и на трудно достъпни места в устната кухина. За оптимална защита на венците косъма е мек и гъвкав.

Преди употреба навлажнете четката, добавете малко Beaphar паста за зъби и внимателно почистете всички зъби. Четкането премахва частиците на храната и намалява бактериите. То отнема време и докато вие и кучето се научите изисква известно търпение.

Денталната хигиена може и трябва да се разглежда като част от груминга и е необходимо да се извършва ежедневно за максимален ефект.

Заменете четката за зъби с нова след 3 месечна употреба или по-рано, ако косъмът изглежда изхабен.

Четката за зъби е подходяща и за котки.

Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Свързани продукти

Клиентите на магазина заедно с този продукт често купуват и:

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория