bs-02056112

Schesir Medium Puppy with Chicken - суха храна за кутрета

Brand: Schesir

Нова стока

84.90 лв

7.08 лв за кг

С покупката на този продукт, можете да съберете до 16 точки за лоялност. Общо за количката Ви 16 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 1.60 лв.


Schesir Medium Puppy with Chicken - 12кг

Суха храна за кутрета с пилешко

Супер премиум качество

Храната се препоръчва за:

• отбити кученца от средни породи до 1 г. възраст;
• бременни и кърмещи майки от средни породи.

   

Сухата храна SCHESIR DRY LINE се приготвя с натурални съставки* с добавка на витамини и минерали, за да отговори на хранителните нужди на малките породи кучета във фазата на тяхното съзряване.
Всички предлагани варианти са:
• с един източник на животински протеини и са подходящи за животни с алергии или на диета;
• богати на натурални съставки*;
• нямат добавени консерванти или оцветители;
• съставките с пребиотично действие помагат да се осигури ефективна усвояване на хранителните вещества и контрол на миризмите;
• Големината на гранулата е съобразена с породата, за която е произведена.
______
* Под "натурален" се разбира съставка, която в чистия ѝ вид е добавена в храната и е била подложена само на термична обработка (вкл. изсушаване), за да я направи подходяща за влагане и да запази естествения ѝ състав.
Марката Schesir обича животните и отказва да използва всякакъв вид жестокост. Това й е спечелило място сред организациите за защита на животните като марка "без жестокост" и й позволява да поставя печати "Cruelty free" и "Dolphin safe" на своите продукти.

   

EPA & DHA са най-важните мастни киселини от групата на Омега-3. Те спомагат за здравословното развитите на зрението (и ретината в частност), на мозъка и репродуктивните органи на малките кученца. За това включването им в храната на кърмещите кучета също е силно препоръчително.
Омега-3 & Омега-6 активно поддържат имунната система и заедно с пивоварната мая (доставчик на В-витамини) заздравяват косъма и козината на малките пухкави топки и изтощените им майки.

Състав:

30% дехидратирано пиле, 19% ориз*, царевица, пречистена животинска мазнина, царевичен глутен, цвеклова каша*, 1% фрукто-олигозахариди (FOS), 0.5% пивоварна мая, сушени яйчни продукти, дикалциев фосфат, калиев хлорид, готварска сол, 0.1% юка*.
_____
* Натурални съставки.

Аналитичен състав:

Суров протеин 30%, сурови масла и мазнини 20%, сурови влакна 2,5%, сурова пепел 6,5%, калций 1,2%, фосфор 1%, магнезий 0.35%, натрий 0.5%, калий 0.61%, влага 10%, омега-6 2,2%, омега-3 0.27%, EPA 0.07%, DHA 0.08%.
4 040 ккал/кг

   

За лесно отваряне/затваряне и запазване на дълготрайна свежест, храната се доставя в чувалчета с цип.

Порода/Вид Средна
Качество Супер премиум
Калории 4040 ккал/кг
Протеини 30%
Мазнини 20%
Влакнини 2.5%
Пепел 6.5%
Влага 10%
Тип храна Суха гранулирана
Нето тегло (кг) 12.00
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория