1719

Optima Nova Puppy Large Chicken & Rice - 2 кг

Brand: Visan

Нова стока

36.90 лв

18.45 лв за кг.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 7 точки за лоялност. Общо за количката Ви 7 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0.70 лв.


Оптима Нова за кутрета от големи породи с пилешко и ориз - 2 кг

GMO free храна с 65% съдържание на месо - супер премиум качество

Високо-апетитна рецепта подходяща за кутрета от големи породи от 2 до 15 месечна възраст

Optimanova Puppy Large Chicken & Rice съдържа балансиран микс от протеини, калций, фосфор, витамин D и L-карнитин, насърчаващи правилното израстване на костната и мускулната система. Богато съдържание на глюкозамин и хиндротин - за здрави стави и защита на хрущялната тъкан.

Малко са марките, които предлагат на пазара храна с моно протеинова рецепта. Още по-малко са марките, в чиито рецепти преобладава прясното месо. И съвсем накрая - на пръстите на едната ръка се броят производителите, чиито доставчици са сертифицирани за доствка на продукти за човешка консумация.

Храната за кучета Optima Nova Puppy Large Chicken & Rice
не съдържа пшеница, царевица или соя. Не съдържа глутен. Не съдържа ГМО.

Няколко акцента (кликнете за повече информация):

  • Хипоалергенна формула

    Наличието на само един вид месо като източник на протеин (моно протеинова рецепта) свежда до минимум възможните алергични реакции.

  • Повишени нива на ЕРА и DHA

    Оптималните количества DHA и EPA допринасят за подпомагане развитието на имунната и нервна системи и имат антиканцерогенни свойства.

  • Оптимално функционираща храносмилателна система: FOS + MOS

    FOS подпомагат развитието на полезната чревна микрофлора, като това влияе положително на микробиалния чревен баланс (бифидус ефект). MOS улесняват елиминирането на патогенни микроорганизми от чревния тракт и подпомагат засилването на чревния имунитет

  • Система за естествена защите

    Допълнителните количества на органичен цинк, витамин А и биотин допринася за здравословното функциониране на имунната система. Поддържа козината, белите дробове и чревната лигавица здрави.

  • Хармонично израстване

    Балансираното съдържание на енергийни източници и протеини, без увеличение на мазнините в храната, допринасят за хармоничното израстване на кутрето и за изграждането на оптимална костна структура и мускулна маса.

  • Стави и хрущял

    Оптимално съдържание на аминокиселини за перфектно развитие, поддържане и възстановаване на ставния хрущял.

    

Състав:

Прясно пилешко месо (35%), дехидратирано плиешко (25%), ориз(15%), масла и мазнини, хидролизирани пилешки дробчета (5%), оризов протеин, бирена мая, каша от червено цвекло, монокалциев фосфат, сол, инулин (500 mg/kg FOS), глюкозамин (500 mg/kg), манан-олигозахариди (130 mg/kg MOS), калиев хлорид, хондротин (100 mg/kg), екстракт от юка.

   

Заключение: Перфектен избор на храна за немска овчарка, дого аржентино, кгб териер и други едри породи кучета.

   

Внимание: Кутретата от големите породи растат изключително бързо. Посъветвайте се с вашия ветеринарен лекар за допълнителни дози калций. Ако ви каже, че няма нужда, вземете второ мнение или ни се обадете (не сме ветове, но повече от 20 години отглеждаме московци, кавказци, кгб-ета и сан бернари и смеем да твърдим, че в това отношение имаме достатъчно опит).

   

Още малко информация: От секцията <Свали> можете да дръпнете pdf файл със сравнителни таблици на храните Оптима Нова сравнени с други популярни марки (сравнението е правено на база посочените на опаковките данни от производителите).
Пак от там можете да свалите целия продуктов каталог на храната за кучета Optima Nova, както и аналитичния състав, хранителните и технологични добавки.

Колекция/Серия OptimaNova
Качество Супер премиум
Тип храна Суха гранулирана
Нето тегло (кг) 2.00
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория