Mesh Preno Flash - жълт неон

Brand: Nobby

Нова стока

21.90 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 5 точки за лоялност. Общо за количката Ви 5 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0.50 лв.


Меш Прено Флаш

Нашийник с щадяща козината неопренова подплата
Цвят: неоново жълт

Нашийникът Mesh Preno Flash е снабден с видима от 300 метра тристепенно регулируемо светеща/мигаща закопчалка за по-голяма сигурност на стопанина и кучето. Нашийникът е снабден с мат-сребърни метални части, като външната му страна е изработена от здрава изкуствена материя, а вътрешната от мек и щадящ козината неопрен.
Външаната страна е в черно, а неопреновата подплата се предлага в различни цветови гами. Методът на закопчаване е така разработен, че при разходка силата на дърпане да влияе минимално на светещата катарама.

   

Кучешкия нашийник Mesh Preno Flash е с безстепенно регулиране на обиколката и се предлага в три различни размера подходящи за малки, средни и големи кучета. Моля преди да поръчате да измерите обиколката на врата на вашия домашен любимец и да оставите 3-5 см. аванс.

МяркаРазмерШирина
S 25 - 35 см 15/20 мм
M 30 - 45 см 20/25 мм
L 40 - 55 см 20/25 мм

   

Заключение: Нашийник с традиционно високо немско качество предлагащ по-висока сигурност на кучето и стопанина по време на късните вечерни разходки.

При поръчка изберете желания размер от падащото меню.

Порода/Вид Всички породи
Нашийник (вид) светещ / светлоотразяващ
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Свързани продукти

Клиентите на магазина заедно с този продукт често купуват и:

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория