7948-c

Противопаразитен спрей Beaphar Dimethi Care - 250 мл

Brand: Beaphar

Нова стока

Внимание: последна налична бройка!

29.60 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 5 точки за лоялност. Общо за количката Ви 5 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0.50 лв.


Противопаразитен спрей Beaphar Dimethi Care

250 мл

За котки над 12 сeдмична възраст

Спреят не съдържа инсектициди. Активното вещество Диметикон в съчетание с екстракт от алое вера образува слой върху козината, който по чисто механичен път трайно обездвижва бълхи, кърлежи, ларви и др. Така паразитите падат сами от козината или лесно могат да бъдат изчеткани с гребен.

   

Начин на употреба: Разклатете преди употреба и от разстояние около 10 см напръскайте козината срещу косъма до леко навлажняване. Оставете няколко минути да изсъхне и внимателно изчеткайте или разрешете. При необходимост повторете процедурата след 8-10 дни.

   

Внимание: При пръскането избягвайте очите, носа и лигавиците. Ако все пак се случи - изплакнете обилно с вода! Съхранявайте на хладно тъмно. Дръжте далеч от деца! Не прилагайте върху бременни или лактиращи кучета и котки!

   

Състав: Диметикон - 474 гр/л, Алое Вера 5 гр/л, парфюм 10 гр/л

Изображението е само за илюстрация. Продуктът може да се различава по дизайн на опаковката, но не и по съдържание и обем.

Обем (л) 0.250
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Свързани продукти

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория