6095

Optima Nova "Kitten Пиле с ориз" - 8 кг

Brand: Visan

Нова стока

107.60 лв

13.45 лв за кг.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 21 точки за лоялност. Общо за количката Ви 21 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 2.10 лв.


Kitten "Пиле с ориз" - 8 кг

Хипоалергенна храна със супер премиум качество за котенца от 1 до 12 месеца

75% пилешко месо

Optimanova Kitten Chicken & Rice е специално разработена за отбити котенца, както и за бременни и кърмещи писани. Храната е с много висока усвояемост и доставя оптимално количество хранителни съставки в кърмата. Освен това храната спомага имунната система и стимулира здравословния растеж и развитие на малкото коте с превенция на възможни бъдещи сърдечни или храносмилателни проблеми.

Тази котешка храна е произведена от висококачествени съставки във фабриката на Визан Испания от сертифицирани доставчици на продукти за човешка консумация.

Храната е с много високо съдържание на прясно месо и съдържа естествени антиоксиданти (токофероли), витамини и минерали.

Храната "Cat Adult" не съдържа консреванти, изкуствени овкусители и оцветители. Не съдържа ГМО.

Състав:
Прясно пилешко месо (40%), дехидратирано пилешко месо (30%), царевица, ориз (12%), хидролизирани пилешки дробчета (5%), мазнини от домашни птицим оризов протеин, пулпа от цвекло, мая, сол, целулоза, калиев, хлорид, инулин (източнник на FOS - 0.1%), манано-олигозахариди (MOS - 0.1%).

   

Заключение: Храната за котки Optima Nova Adult е иновативна хранителна консепция за здравето и красотата на мъркащия домашен любимец.

Предимствата:

Моно протеин - Наличието на един единствен източник на животинкски протеин намалява риска от алергични рекации.
Неутолим апетит - Високото качество и свежестта на съставките заедно с перфектната комбинация от масла, месо и екстракти прави тази храна високо апетитна и стимулира консумацията ѝ.
Омега 3 и Омега 6 - Съдържанието на рибно масло прави козината на котката лъскава, а подкосъма здрав и гъст. Подпомага имунната система за защита от множество заболявания.
Защита на козината - Съдържанието на Цинк в мастните киселини подпомага обновяването на козината, като я поддържа здрава и лъскава.
FOS & MOS - Прoбиотичният ефект стимулира бактериалната флора подпомагаща доброто функциониране на храносмилателната система (бифидус ефект) и в същото време премахва вредните бактерии.

   

Още малко информация: Във файла в секцията за сваляне можете да видите таблица за предимствата на храната в сравнение с други популярни храни.

Колекция/Серия OptimaNova
Качество Ултра премиум
Тип храна Суха гранулирана
Нето тегло (кг) 8.00
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Клиентите на магазина заедно с този продукт често купуват и:

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория