v-81005

Концентрат Sanibox Limone - 1 л.

Brand: Disugual

Нова стока

16.20 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 3 точки за лоялност. Общо за количката Ви 3 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0.30 лв.


Концентрат за почистване с нежен аромат на лимон 1 л

Линията почистващи препарати SANIBOX е с оптимална, щадяща връзка с околната среда.
Опаковката Dojpack спестява употребата на пластмаса до 70% и може да се похвали с тегло от само 20 гр спрямо 60 гр на стандартните бутилки. Фактът, че SANIBOX използва много по-малко пластмаса е полезен не само за флората и фауната, но и за хората, значително повишавайки качеството на ежедневието ни. Ето какво означава да бъдеш "щадящ околната среда".
Със своите концентрирани домакински почистващи препарати SANIBOX се позиционира като качествена гама в Premium сектора на ефективното поддържане на дома. Гарантира хигиена и дълбоко почистване като малко други на пазара и същевременно пази ръцете и всяка повърхност.
• Концентриран продукт за по-големи спестявания;
• Различни аромати;
• Не съдържа разяждащи вещества;
• Идеален за измиване на котешката тоалетна.

Начин на употреба

Продуктът може да се разрежда във вода от 1:1 до 1:10 според търсения ефект. Може да се използва ръчно, с почистващи машини под високо налягане и пулверизатори. Неговата формула с високо активно съдържание го прави особено подходящ за дълбоко почистване на среда с домашни любимци.
Поради саниращите си характеристики SANIBOX се препоръчва за използване и в дома с малки деца, които често играят на пода и поради това се нуждаят от по-високи хигиенни гаранции.
Препаратът елиминира остатъчните неприятни миризми и оставя пода чист с устойчив аромат и на 100% хигиенизиран.

Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Свързани продукти

Клиентите на магазина заедно с този продукт често купуват и:

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория