H-16060

Bunny Bedding Cosy - 20 л

Brand: Bunny

Нова стока

Внимание: последна налична бройка!

41.30 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 8 точки за лоялност. Общо за количката Ви 8 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0.80 лв.


Натурална сламена постеля за клетка - 20 л

Няколко акцента:
* Турбо абсорбация за суха повърхност;
* Бедна на прах и щадяща дихателните пътища;
* Поема и възпира миризмите по естествен начин;
* Фина и мека за лапичките;
* Икономична при използване;
* Биоразградима.

Естествената постеля от слама BunnyBedding Cosy е идеалната изключително мека естествена постеля за зайци и гризачи. Тя мигновено попива влагата и миризмата и е икономична за употреба благодарение на своята висока абсорбция. BunnyBedding Cosy предоставя на животните мека повърхност за лежане и тичане и е нежна към техните чувствителни задни крайници. Употребата й е свързана с изключителен комфорт, поради ниското съдържание на прах, което я прави щадяща както за животните, така и за хората

    

Начин на употреба: Без да притискате и уплътнявате настелете слой с дебелина от 5 до 8 см от постелята Bunny Bedding Cosy. С него ще осигурите на Вашите животни незабавен максимален комфорт и удобна, суха повърхност за лежане и тичане. При необходимост подменете замърсените с пико и ако места от постелята. В зависимост от размера на клетката и броя на животните в нея bunny Bedding Cosy ще остане суха за 14 дена и надеждно ще предпазва помещението от неприятни миризми.

    

Нашият съвет:За да поддържате по природосъобразен и естествен начин чистотата в клетката използвайте 100% натуралния препарат без добавени химикали Bunny Care Natural (Alles Klärchen).

Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Клиентите на магазина заедно с този продукт често купуват и:

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория