mz-100104

Кучешки противопаразитен нашийник

Brand: Beaphar

Нова стока

11.70 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0.20 лв.


Репелентен нашийник за куче - Beaphar Bio Band

Действие: до 3 месеца
Дължина: 65 см.

Каишката е устойчива на влага и намокряне. Тя защитава вашето куче от кърлежи, бълхи и други външни паразити. 100% натурален репелент с екстракт от див джоджен, което я прави особено подходяща за бременни и кърмещи женски, както и за кученца по-големи от 6 седмици.

   

Начин на употреба и действие: Извадете каишката от опаковката и я сложете на врата на кучето. Затегнете, така че то да не може да я изхлузи (с лапа например), но и достатъчно хлабаво, за да диша нормално - в общия случай трябва да можете спокойно да поставите два пръста между нашийника и врата. Ако от каишката остане прекалено дълго парче, което кучето може да достигне със зъби, скъсете и изхвърлете ненужното парче в общия боклук.

Репелнтните вещества, сред които и екстракт от нийм се разпространяват по козината веднага след поставянето на нашийникът. В зависимост от големината на кучето максималната ефективност се достига за различен период от време, като за най-малките породи е около 6 часа, а за най-големите породи прибл. 7 дни.

За максимална защита на вашето куче заменяйте каишката с нова на всеки 16 седмици.

   

Внимание: Репелентния нашийник не може да се използва за закачане към повод.

Изображението е само за илюстрация. Продуктът може да се различава по дизайн на опаковката, но не и по съдържание и качество.

Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Клиентите на магазина заедно с този продукт често купуват и:

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория