mz-1007047

CatComfort® Calming Spot On - успокояващи пипети за котки (3 бр.)

Brand: Beaphar

Нова стока

30.60 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 6 точки за лоялност. Общо за количката Ви 6 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0.60 лв.


Пипети за котки с феромони - 3 бр

Успокояващ ефект с 3 х 7 дневна трайност!

Използвайки разпознаваеми от котката феромони, CatComfort® ѝ помага да се чувства спокойна и помага за намаляване на често срещано проблемно поведение като мяукане, агресивност, криене, драскване или общо чувство на безпокойство.

Beaphar CatComfort® е полезен, когато котките са изправени пред нови преживявания като периоди на обучение и срещи с други котки, непозната среда, нов дом, пътувания, посещение при ветеринарния лекар, гръмотевични бури, фойерверки и силни звуци.

CatComfort® съдържа копие на естествено произвеждания от котките успокояваща феромон, който веднага се разпознава от тях. Напр. когато мама писана кърми, тя произвежда феромона и така малките котенца се чувстват още по-защитени и на по-сигурно място.

Пипетата трябва да бъде поставена поне 15 мин. преди настъпването на стресовата ситуация.

Beaphar CatComfort® Calming Spot-On е подходящ за котки от всички породи от момента, в който напуснат котилото. Ефектът на всеки спот-он трае до 1 седмица. Приложете отново, ако е необходимо.

Не използвайте върху наранена кожа. Ако се появи дразнене на кожата, потърсете ветеринарен съвет.

Колекция/Серия CatComfort
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория