Pet Calming Luxury Bandana Kit (15 мл) - успокояваща кърпа

Нова стока

27.90 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 5 точки за лоялност. Общо за количката Ви 5 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0.50 лв.


Pet Calming Luxury Bandana Kit

Успокояващ спрей (15 мл) + стилна и модерна памучна кърпа.
За всички кучета и котки изпитващи страх или дори ужас при празненства, фойерверки, стрелби пътувания и т.н. Незабавно действие без странични ефекти. Абсолютно натурален продукт за справяне със стреса, нервността и страхът без никаква химия.
Дългогодишните изследвания от специалистите на Pet Remedy доведоха до създаването на нова оптималната рецепта включваща ниска концентрация на етерични масла от валериан, комбиниран с ветивер (вид лимонена трева), сладък босилек и френска салвия. Pet Remedy стимулира невротрансмитерите, които предават на нервите информация дали да се успокоят или възбудят. В моменти на стрес или превъзбуда нервите са свръхстимулирани, което е причината за многото симптоми, които наблюдаваме в нашите домашни любимци. Специалната комбинация от етерични масла на Pet remedy, работи през тези естествени успокояващи канали и помага за успокояването на нервите при стресирани и превъзбудени животни.
Помогнете на домашния си любимец да преживее без стрес коледно новогодишните празници с непрекъснатите фойерверки и стрелби. Освободете го от страха при купони с много непознати и силна музика, при пътуване или при "любимата разходка" до ветеринарния лекар.
 Лесен за използване.
 Клинично доказано положително въздействие без странични ефекти.
 Помага за успокояване на домашния любимец без успокоителни.
 В зависимост от големината на животното с незабавно действие с продължителност от 2 до 6 часа.
 Формула на водна основа и PH неутрална - безопасна за кожата и козината на домашни любимци.
 15 мл = 120 впръсквания.
 Стилна и модерна кърпа - 100% памук. Лесно изпиране в пералня на 30°C.
 Разработен и произведен в Англия.
 Препоръчано от Animal Rescue Sofia.

Инструкции за употреба

Успокояващият спрей е на водна основа и е с неутрално pH. Можете да използвате за пътуване, вкъщи, на ново място като хотелски стаи, на вилата, на къмпинг и т.н.
Напръскайте върху банданата и я сложете около врата на кучето или котето. Ако сметнете необходимо пръснете малко върху пръстите си и внимателно разтрийте около муцуната, под брадичката и горната част на гърдите.
Имате нужда само от няколко впръсквания, като действието ще продължи между 2 и 6 часа в зависимост от големината на домашният любимец.

Предлагани размери
Размер   Дименсии      Порода
XS 255 х 305 мм Чихуахуа, британка
S 380 х 455 мм Джак Ръсел, обикновена домашна котка
M 570 х 620 мм Лабрадор, Мейн Кун
L 685 х 735 мм Сан Бернар, Кане Корсо

При поръчка изберете размер от падащото меню под цената на продукта.

Порода/Вид Всички породи
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория