79583-bird

Bird Calming Spray (200 мл) - успокояващ спрей за птици

Нова стока

47.00 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 9 точки за лоялност. Общо за количката Ви 9 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0.90 лв.


Bird Calming Spray

Нов натурален начин за справяне със стреса, тревожността и страхът у вашата птица. Дългогодишните изследвания от специалистите на Pet Remedy доведоха до създаването на нова оптималната рецепта включваща ниска концентрация на етерични масла от валериан, комбиниран с ветивер (вид лимонена трева), сладък босилек и френска салвия. Pet Remedy стимулира невротрансмитерите, които предават на нервите информация дали да се успокоят или възбудят. В моменти на стрес или превъзбуда нервите са свръхстимулирани, което е причината за многото симптоми, които наблюдаваме в нашите домашни любимци. Специалната комбинация от етерични масла на Pet remedy, работи през тези естествени успокояващи канали и помага за успокояването на нервите при стресирани и превъзбудени животни.
Помогнете на папагалчето, неразделките, канарчето да преживеят без стрес коледно новогодишните празници с непрекъснатите фойерверки и стрелби. Освободете ги от страха при купони с много непознати и силна музика, при пътуване или при винаги стресиращата "разходка" до ветеринарния лекар.
 Лесен за използване.
 Клинично доказано положително въздействие без странични ефекти.
 Идеален за домашни любимци включително котки, кучета, коне, зайци, малки гризачи и птици.
 Помага за успокояване на домашния любимец без успокоителни.
 Помага на птицата да стане по-внимателна и възприемчива.
 В зависимост от големината на животното с незабавно действие от 2 до 6 часа.
 Формула на водна основа и PH неутрална - безопасна за кожата и оперението.
 Разработен и произведен в Англия.
 Препоръчано от Animal Rescue Sofia.

Инструкции за употреба

НЕ ПРЪСКАЙТЕ ДИРЕКТНО!
Успокояващият спрей е на водна основа и pH неутрален. Намалява стреса при пътуване и у дома по време на събирания и празници с фойерверки.
Напръскайте върху постелката, бандана или дори малко върху пръстите си и внимателно разтрийте около муцуната, под брадичката и горната част на гърдите! Имате нужда само от няколко впръсквания и това ще продължи между 2 и 6 часа в зависимост от индивидуалния домашен любимец.
Избягвайте пръскането в близост до дребни бозайници и птици, тъй като те имат малък капацитет на белите дробове. Най-добре напръскайте малко върху кърпа и след това поставете кърпата близо до тях.
При предстоящи шумни притеснителни за птицита събития напръскайте любимите ѝ места за спотайване и отдих.

Порода/Вид Всички породи
Обем (л) 0.200
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Pet Remedy Calming Spray

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория