79664-bird

Mini Pet Calming Spray (15 мл) - успокояващ спрей за птици

Нова стока

16.20 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 3 точки за лоялност. Общо за количката Ви 3 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0.30 лв.


Mini Pet Calming Spray

Нов натурален начин за справяне със стреса, тревожността и страхът у вашата птица. Дългогодишните изследвания от специалистите на Pet Remedy доведоха до създаването на нова оптималната рецепта включваща ниска концентрация на етерични масла от валериан, комбиниран с ветивер (вид лимонена трева), сладък босилек и френска салвия. Pet Remedy стимулира невротрансмитерите, които предават на нервите информация дали да се успокоят или възбудят. В моменти на стрес или превъзбуда нервите са свръхстимулирани, което е причината за многото симптоми, които наблюдаваме в нашите домашни любимци. Специалната комбинация от етерични масла на Pet remedy, работи през тези естествени успокояващи канали и помага за успокояването на нервите при стресирани и превъзбудени животни.
Помогнете на птичето да преживее без стрес коледно новогодишните празници с непрекъснатите фойерверки и стрелби. Освободете го от страха при купони с много непознати и силна музика, при пътуване или при "любимата разходка" до ветеринарния лекар.
 Лесен за използване.
 Клинично доказано положително въздействие без странични ефекти.
 Идеален за пътуване и за малки домашни любимци, вкл. бозайници и птици
 Помага за успокояване на домашния любимец без успокоителни.
 Помага на птичето да стане по-внимателно и възприемчиво.
 В зависимост от големината на животното с незабавно действие от 2 до 6 часа.
 Формула на водна основа и PH неутрална - безопасна за кожата и козината на домашни любимци.
 Разработен и произведен в Англия.
 Препоръчано от Animal Rescue Sofia.

Инструкции за употреба

НЕ ПРЪСКАЙТЕ ДИРЕКТНО!
Успокояващият спрей е на водна основа и pH неутрален. Намалява стреса при пътуване и у дома по време на събирания и празници с фойерверки.
Напръскайте върху постелката, бандана или дори малко върху пръстите си и внимателно разтрийте около муцуната, под брадичката и горната част на гърдите! Имате нужда само от няколко впръсквания и това ще продължи между 2 и 6 часа в зависимост от индивидуалния домашен любимец.
Избягвайте пръскането в голяма близост до дребни бозайници и птици, тъй като те имат малък капацитет на белите дробове. Най-добре напръскайте малко върху кърпа и след това поставете кърпата близо до тях.

Порода/Вид Всички породи
Обем (л) 0.015
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория