6038

Nature's Protection "Cat Urinary Formula-S" - 7 кг

Brand: Akvatera

Нова стока

101.00 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 20 точки за лоялност. Общо за количката Ви 20 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 2.00 лв.


Nature's Protection "Cat Urinary Formula-S" - 7 кг

Диетична храна за котки с проблемен уринарен тракт.

Храната е с високо премиум качество и осигурява всички необходими съставки за здравословното хранене на котката. Храната е изготвена по ветеринарна формула предотвратяваща повторното образуване на струвитни камъни.

Специална оферта: Купете 6 чувалчета и получете 7-мото безплатно
(не е необходимо закупуването на 6 бр. наведнъж)

Специалната оферта за 6 +1 е валидна при представяне на 6 броя стикера с нашия печат. Офертата не ви обвързва със закупуването на един и същ вид храна. Условието е тя да е от марката Нейчър'с Протекшън за котки и да е закупена както от нашия онлайн, така и от физическият ни магазин. Седмият чувал е по ваш избор от някой от видовете, които сте закупили.

Безплатна доставка!

Няколко акцента:

 • MicroZeoGen
  Динамичният микронизиран клиноптилолит активно стимулира чревното здраве и абсорбцията на хранителните вещества. Прихваща произвежданите от бактерии в храносмилателния тракт токсини. Подпомага ставните хрущяли и стимулира подвижността.
 • Контрол на Ph и съдържание на магнезий
  Източниците на животински протеин, естествените окислители и оптималното съдържание на магнезий помагат да се поддържа адекватна уринарна киселинност, като по този начин се избягва образуването на струвитни кристали в пикочния мехур.
 • Естествена защита
  Оптималният баланс на омега 6 и 3 мастни киселини, заедно с натуралните антиоксиданти спомагат за поддържането на естествените защитни системи на организма.
 • Бъбречна защита
  Оптималното съдържание на минерали в храната предотвратява образуването на камъни в бъбреците и осигурява тяхното здравословно функциониране.

   

Състав:

Месо от птици (пилешко 83%, пуешко 12%, патешко 5%), ориз, царевица, царевичен глутен, мазнини от домашни птици, месо от риба, хидролизирани пилешки дробчета, сушена меласа от захарно цвекло, сушени яйца, целулоза, кокосово масло, бирена мая, динамично микронизиран клиноптилолит (1%), екстракти от цикория и юка (FOS), калиев хлорид.

   

Дневни дажби:
Тегло на коткатаЕжедневна дажба
1 кг 9 - 15 гр
2 кг 18 - 30 гр
3 кг 27 - 46 гр
4 кг 35 - 61 гр
5 кг 44 - 76 гр
6 кг 53 - 91 гр
7 кг 62 - 106 гр
8 кг 71 - 121 гр

   

Заключение: Качествена пълноценна диетична храна за котки с проблеми на уринарния тракт по-възрастни от 1 година. Сега в нашия магазин на още по-добра цена.

Качество Премиум
Тип храна Суха гранулирана
Нето тегло (кг) 7.00
Аналитичен състав Свалете аналитичният състав в pdf от раздела "Сваляне"
Съдържание на добавки в 1 кг Свалете съдържанието на добавки в pdf формат от раздела "Сваляне"
Изпращане към куриер 2-3 работни дни

Natures Protection - Добавки

Съдържание на минерали, витамини и хранителни добавки в сухата храна за котки Natute's Protection

Свали (1.75M)

Отзиви (0)

Още продукти в същата категория